Itt vagyok

A 40 000 dollárba kerülő világ legdrágább karácsonyi pulóvere gyémántokkal van kirakva, és 24 karátos aranyszállal szőtt.

Az ünnepek arra valók, hogy fröcsögjenek és megbolonduljanak! Erre kínálunk lehetőséget, hogy eladunk egy karácsonyi pulóvert, amely gyémántokkal és arannyal van díszítve.

pulover 2Via – A legdrágább jumper.

Nem szokványos ruhát, a londoni művész, Aidan Liban tervezte, aki egész életében megtakarított anyagát ennek megalkotására fordította. Luxus gyártmánya óriási 39 859 dollárba kerül, és a valaha készült legdrágább karácsonyi pulóver címkéjét adta neki .

 

pulocer 3Via – A legdrágább jumper.

A luxusruházat rénszarvas dizájnnal büszkélkedhet, amelyet gyémántokkal kirakott ezüst csillagok díszítenek , 24 karátos aranyfonal, olasz selyem béléssel, és több ezer Swarovski kristály borítja. Láthatóan 3000 órát és rengeteg erőfeszítést igényelt.

 pulover 4Via – A legdrágább jumper.

Az ötlet, hogy az ugrást készítsék el, a bezárás idején támadt Libánban, amikor egyedül élt. A 24 karátos selymet egy francia szaküzletből, a 150 gyémántot pedig a Hatton Garden szakemberétől szerezte be. A teljes projekt befejezése 9300 dollárba került.

Míg a pulóver teste gyapjúból és pamutból készült, belül gyönyörű selyemmel van bélelve, amely „puha, mint egy cica”.

Ezenkívül a gyémántokon apró hiányosságok vannak, míg a rénszarvas nyakában egy Swarovski arany medál

” Valami csodálatosat és szemet gyönyörködtetőt szerettem volna alkotni – amit meg is tettem… nagyon sokat improvizáltam az elkészítése során; Csak azt figyelem, hova kell eljutnia az egyes elemeknek.”

Hozzátette továbbá: „A karácsonyi pulóverek sosem tartoztak a családi hagyományomhoz, ezért úgy gondoltam, stílusosan csinálom. Aki megveszi, hordhatja, de nem lesz mosható, mert olyan kényes. Az idő, amihez nekem kellett, a fő tényező az árcédulában; olyan sokáig tartott. Csak esténként és hétvégén volt időm vele foglalkozni. Most tönkrementem, ezért el kell adnom. Szerintem minden fillért megér.

A hírességek stylistjaként is dolgozó Liban abban reménykedik, hogy öt számjegyűért eladja a pulóvert, és még a készpénz egy részét is felajánlja. Az érdeklődők számára a pulóver jelenleg megvásárolható a művész honlapján .

Forrás: luxurylaunches.com