Itt vagyok

5 világsztár tapasztalata akik már elkapták a korona vírust

003FCF39-B60C-4C67-A3EB-F47CEFD25D21

Charlie Hunnam

A Kemény motorosok sorozat sztárja egy online interjú alatt vallott arról, hogy gyengélkedik, de nem akarja az ördögöt a falra festeni a coviddal kapcsolatban. Később kiderült, hogy tényleg elkapta a fertőzést, de az enyhe megfázásos tüneteken kívül csak fáradtságot érzett.

Vilmos herceg

A 38 éves Vilmos apjától, Károly hercegtől kapta el a vírust és ugyan nem akarta megijeszteni a népet, de egy forrás szerint a betegség erősen ledöntötte lábáról. Felesége, Katalin hercegnő és három gyermekük nem fertőződött meg, de a herceg napokig nehezen lélegzett.

Hugh Grant
A 60 éves színész nem úszta meg könnyen a betegséget: „Szakadt rólam a víz, a szemgolyóim is fájtak, mintha háromszorosára nőttek volna a koponyámban és olyan érzésem volt, mintha egy nagydarab ember ült volna a mellkasomon.” Mikor észrevette, hogy elment a szaglása, még a szemetesbe is beleszagolt, hogy biztos legyen benne, ez bizony korona.

Christiano Ronaldo

A futballsztár egy UEFA liga meccsen fertőződött meg és a következő válogatott mérkőzését ki is kellett hagynia. Az egész portugál válogatottat letesztelték, de mindenki negatív lett és maga Ronalo is tünetek nélkül vészelte át a vírust.

Kanye West

Kanye még a kezdetekkor kapta el a fertőzést, amiről így mesélt: „Az ágyban vacogtam, annyira magas lázam volt. Forró zuhanyt vettem időnként és kutattam minden információt, hogy mi a teendő ebben az esetben. Aztán híre ment, hogy Drake is elkapta, én meg arra gondoltam, hogy képtelenség, hogy Drake rosszabbul legyen nálam!” Végül a hír kacsa volt, Drake nem volt covidos.