Itt vagyok

5 dolog, amit ezen a nyáron meg kell tenned

 

Az embernek mindig annyi terve van a nyárra, aztán mindig olyan gyorsan elrepül a fejünk fölött, hogy augusztus 31-én ott tartasz: megint nem valósult meg semmi a terveidből. Legyen ez idén másképp!

1. Kerti sütögetés

Annyira jó, de tényleg. Miért szervezünk belőle mindig ilyen keveset? Legyen ez a nyár a kinti sütögetések nyara! Nincs is hangulatosabb, mint a csillagos ég alatt falatozni, a kerti fáklyák fényében. Amikor a halk zene összemosódik a beszélgetések zajával és a tücsökciripeléssel. Bevetheted a kreativitásod, kipofozhatod a teraszod, csinálj díszeket! A befőttes üvegekbe helyezett hófehér gyertyák rusztikus vintage hangulatot idéznek elő. Vigyázat! Könnyen bulivá fajulhat egy lightosra tervezett kerti sütögetés.

sütögetés1

sütögetés3

2. Túra

Tudjuk. Fárasztó és izzasztó és annyira sok a bogár. Ha kimozdulsz a komfortzónádból nagy meglepetések érhetnek: tedd félre az aggodalmaidat és szervezz sátrazást. Óriási szerencse, ha van egy megszállott, őrült zenész is a csapatban, aki a sarki boltba se megy le a gitárja nélkül. Semmi nem érhet fel egy borozgatós, holdfényes szabadtéri zenéléshez. Nem beszélve arról, hogy ahol nincs fényszennyezés, el lehet kapni egy-két hullócsillagot is.

sütögetés2

3. Fesztiválozás

Fesztiválozni elsősorban persze kedvenc fellépőnk miatt járunk, ugyanakkor ez az egyetlen társadalmilag elfogadott módja annak, hogy hippinek és indiánnak öltözz. Meg persze a farsang, de az még messze van. Végre előveheted a fejpántod, a rojtos felsőid, tollas fülbevalóid. Itt a sort-csizma kombó miatt sem fognak hülyének nézni. Lehet kócos a hajad, az sem gond, ha egy külföldi idegen összefirkálja alkoholos filccel az egész alkarod és leégsz a napszemüveged mentén.

4. Dodgem

Azt gondolod, csak 7 évesen élvezted, pedig nem. Amikor mindenki mindenki ellenfele, szól a falusi techno, vibrálnak a fények és célba veszed a legjobb barátod. Ő is célba vesz és gonosz mosollyal száguldtok egymás felé, várva a nagy ütközést.

5. Karaoke

Vetkőzd le a gátlásaid. Amikor azt gondolod, hogy kínos, valójában nagyon vicces. Csak elkezdeni nehéz. El fog jönni az a pillanat, amikor valósággal harcolni fogtok a mikrofonért. Ezekből az estékből születnek azok az élmények, amiken másnap reggel halálra nevetitek magatokat.

 

képek: Pinterest