Itt vagyok

Valentina Sampaio modell lesz az Armani Beauty első transznemű arca

Munka után a Victoria Secret és a főszereplő a Sports Illustrated Swimsuit Issue, Model Valentina Sampaio most meg lesz a legelső transznemű arca Armani Beauty mellett szereti a Cate Blanchett és Ryan Reynolds.

A 22 éves, brazil származású fiatalember a márka 2022-es szépségkampányában fog szerepelni, amelyet Mikael Jansson svéd fotós forgatott. Első hirdetése a márka új Lip Power rúzskollekciójához fog szólni, ahol látható, amint egy piros háttér előtt pózol, a kihelyezett rózsaszín pólyával.

Sampaio az együttműködést kommentálva azt mondta: „Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok az Armanihoz, mint szépségarc. Transznőként ez az együttműködés óriási mérföldkő és egy személyes álmom vált valóra.

trans 2

“A smink jelentős szerepet játszott a személyes fejlődésemben, és hálás vagyok az Armani beauty-nak, amiért felkarolta a sokszínűséget, lehetővé tette a kreatív kifejezést és az egyéni szépséget” – tette hozzá.

Giorgio Armani hasonlóképpen megjegyezte: „Az Armani szépség az én elképzelésem arról, hogy milyennek kell lennie a mai szépségnek: értelmesnek és átfogónak . Csakúgy, mint a ruháim, a szépségápolási termékeim célja, hogy minden nőt megerősítsenek, kultúrájuktól, származási országuktól vagy hátterüktől függetlenül.”

trans 3

Büszke vagyok rá, hogy Valentina az Armani szépség új arca: csodálom akaratát, elkötelezettségét és elszántságát. Valentina nem fél megszólalni, a szavai pedig fontosak és meghatóak” – tette hozzá a tervező.

Korábban Sampaio részt vett a São Paulo-i divathéten, és a L’Oréal, a Dior, a H&M, a Marc Jacobs, a Moschino és a Philipp Plein mellett volt már. Tavaly novemberben Giorgio Armani mellett pózolt a Harper’s Bazaar Spain különszámának címlapján is.

Forrás: luxurylaunches.com