Itt vagyok

Wolkswagen túrázáshoz

A járműveket úgy tervezték, hogy eljuss velük oda, ahova akarsz, de a Volkswagen Atlas Basecamp célja, hogy az indulás után ott is tudj maradni, ahova menni akartál.

2019-Volkswagen-Atlas-Basecamp-Concept-1

A Volkswagen a hegyi kerékpározásra gondolt, amikor a Basecamp koncepciójával előjött. Alex Earle, a Volkswagen Design Center Kalifornia külső formatervezési vezetője elmagyarázza: „A Basecamp koncepció elhozza  a „menj, ahova akarsz” attitűdöt, amely a márkához hűen kapcsolódik, és amely már az úthasználati kultúra szinonimája is.”

2019-Volkswagen-Atlas-Basecamp-Concept

„Akár egy-egy kihívást jelentő egyedülálló túrát tervezel a kedvenc hegyi kerékpároddal, akár pihentető estét az éjszakai égbolt alatt, a Basecamp Concept sokoldalúsága ideális mobil megoldásokat kínál minden kalandhoz.”

2019-Volkswagen-Atlas-Basecamp-Concept-4

A Basecamp egy Volskwagen Atlas SEL prémiumra épül, 3,6 literes VR6 motorral, 276 lóerővel és nyolcfokozatú sebességváltóval. 4Motion teljes kerék meghajtással is rendelkezik. Extraként rendelhető például testre szabott emelőkészlet, egyedi kerekek, terepgyűrűk és tetőcsomagtartó kerékpár tartóval és LED-es világítósávokkal.

2019-Volkswagen-Atlas-Basecamp-Concept-2

Önmagában a SUV több mint elég ahhoz, hogy bárhova eljusson. Természetesen, ha már ott lesz, jó, ha úgy dönt, hogy hozzáadja a terepjáró képességű HIVE EX kompakt expedíciós pótkocsit. A pótkocsi egy nagyméretű ággyal, valamint konyhasarokkal rendelkezik, amely tűzhellyel, mosogatóval és hűtőszekrénnyel / fagyasztóval kombinált.

2019-Volkswagen-Atlas-Basecamp-Concept-3

M.Peet

Via Manofmany