Itt vagyok

Virgil Abloh a Mercedes-Benzzel együttműködve megalkotta az egyszeri napelemes Maybachot, átlátszó elülső burkolattal, és most Miamiban látható.

Az elhaladó Virgil Abloh múlt héten jött elég sokkoló a rajongók, a vállalkozások és a márkák számára egyaránt. Elgondolkodtat, hogy az Off-White vagy a Louis Vuitton férfiruházat valaha is ugyanolyan lesz-e a modern tervező érintése nélkül, amely az elmúlt évtizedben előtérbe helyezte őt. Abloh behódolt annak, hogy a luxus utcai ruházat világát magasan és szárazon hagyja. A rajongók azonban bepillantást nyerhetnek a késői tervezők legutóbbi együttműködésébe, köszönhetően a Mercedes-Benz leleplező MAYBACH projektjének . Együttműködik a híres tervező és a német luxusautógyártó, valamint a Daimler formatervezési igazgatója, Gorden Wagener között, hogy egy elegáns megjelenésű, teljesen elektromos koncepciót alkossanak .

merci 2

merci 3

Köszönhetően a tervezőknek a teljes művészi szabadságnak ebben a munkában, az eredmény inspiráló, és kétségtelenül semmihez sem hasonlítható, amit a Mercedes-Benz fejlesztett. Beletelhet egy másodpercbe, hogy kitaláljuk, hogy ezt a túrázót nagymértékben ihlette a szabadtér, hatalmas mérete, éles vonalai és élei stb. Ebben a különleges kétüléses, elektromos terepkupéban először az agyagszínű külső szokatlan választása tűnik fel. A kéttónusú fekete-barna fényezési séma hihetetlenül jól néz ki a szabadban. Az elülső motorháztető alatt egy napelem található, amely extra energiát gyűjt be és tölti az akkumulátort.

merci 4

merci 5

A tetőcsomagtartó megléte tovább javítja annak funkcionalitását, így kerékpárok vagy kültéri felszerelések is elhelyezhetők a glamping szezonban. Belül az autó rendkívül elegánsnak tűnik a luxus bőrrel bélelt ülésekkel. A hihetetlenül hosszú, közel 6 méter (20 láb) hosszú jármű teljesen laposra csukható ülésekkel rendelkezik, így a tulajdonosok a vadonban a legkényelmesebb negyven kacsintást kaphatnak. Abloh családja áldásával a legizgalmasabb show-autó, a Project MAYBACH a Rubell Múzeumban kerül a nagyközönség elé. A helyi dizájniskolák diákjai exkluzív lehetőséget kaptak arra, hogy bejárják a múzeumot, hogy tisztelegjenek a tervező fiatal tehetségek támogatásával kapcsolatos öröksége előtt.

merci 6

merci 7

Designboom megosztotta a Mercedes-Benz csapat gondolatait a tervező halálhírével kapcsolatban: „A Mercedes-Benz megdöbbent Virgil Abloh halálának hallatán. Őszinte gondolataink Virgil családjával és csapataival vannak. Most, hogy megnyitjuk együttműködésünk világát és Virgil egyedi vízióját a nagyközönség előtt, tisztelettel szeretnénk ünnepelni egy igazán egyedülálló tervezői tehetség munkáját, aki féktelen fantáziájával végtelen lehetőségeket teremtett az együttműködésre, és inspirálta mindazokat, akik ismerték munkásságát.

merci 8

Forrás: luxurylaunches.com