Itt vagyok

Victoria Beckham debütáló üzletében

 

Valamikor régen a divatüzletek és a tervezők egy indulótőkére támaszkodtak, ma pedig már hírességek nyitnak saját exkluzív boltot. Az ex Spice Girl-ből lett divattervező, Victoria Beckham mára már egész kis birodalmat épített fel a 6 éve saját nevét viselő márkájának, ami alatt most első üzletét is megnyitotta Londonban, a Dover Street 36-os szám alatt.

Farshid Moussavi által megtervezve, a bolt 2 év munkájának gyümölcse. A 6040 négyzetméteren elterülő és 3 emeleten átívelő üzlethelyiséget egy hatalmas lépcsősor köti össze, mely arany szegéllyel polírozott betonból készült.

victoria-beckham-store-1

Az exkluzív mayfairi üzlet belső elrendezése egy visszafogottabb hangot üt meg, bármiféle kirakat vagy kassza nélkül, amik esetleg megzavarhatnák ezt a nyugodt designt.

Más design elemek is helyet kaptak itt, mint a szolid fa és üveg elemek, hatalmas ablakok, tágas próbafülkék és aranyozott ruhafogasok.

victoria-beckham-store-2

Az üzlet még egy hatalmas képernyővel is rendelkezik, melyen Victoria legutóbbi divatbemutatóját és más eseményeket láthatunk.

 

Luxury Launches