Itt vagyok

Vessen egy pillantást a Pirelli Design x Blossom Skis exkluzív P ZERO Winter Ski kollekciójára

A nagy teljesítményű versenyautó-abroncsok varázslatos megalkotása után a Pirelli Design készen áll arra, hogy a Blossom Skis-szel együtt pályára lépjen. A két sátor közösen bemutatta a mega-exkluzív P ZERO Winter Ski Collection-t, amely a kategóriájában csúcsminőségű sífelszerelést kínál a sportág szerelmeseinek.

pirelli si 2

A limitált kiadású P ZERO Ski Collection két símodellt tartalmaz – a P Zero Winter Skit és a P Zero Skit. Az előbbi Titanal felső réteggel büszkélkedhet, amelynek belső része Pirelli gumival van bélelve, hogy kényelmes csillapítást biztosítson nagy ütések során. 151-es, 158-as, 164-es, 170-es, 176-os és 181-es méretben kapható.

pirelli si 3

Az utóbbi változat a Pirelli ikonikus P-Lunga szimbólumát viseli, valamint markáns oldalvágásokat, amelyek gyorsan és zökkenőmentesen alkalmazkodnak bármilyen hóhoz. 110 darabra korlátozódik, és 151-es, 158-as, 164-es, 170-es, 176-os és 181-es méretben is elérhető.

pirelli si 4

A Pirelli Design x Blossom Skis P ZERO Winter Skis rezgéscsillapító gumiréteggel ellátott szendvicskonstrukciója olyan magas élményt nyújt, amelyre minden lelkes síelő vágyik. A széles méretválaszték mellett a sílécek számos színkombinációban is elérhetők, hogy illeszkedjenek az Ön téli stílusához.

pirelli si 5 A vadonatúj Pirelli Design x Blossom Skis P ZERO Ski Collection 1580 dolláros kiskereskedelmi ára (körülbelül), és megvásárolható online a www.pirellidesign.com oldalon .

Forrás: luxurylaunches.com