Itt vagyok

Vess egy pillantást Rafael Nadal vadonatúj, 5 millió dolláros luxusjacht-ja belsejébe

Valaha gondolkodtál azon, hogy hogyan is nézhet ki egy 5 millió dolláros (1.543.920.000 Ft) jacht? Most megnézheted Rafael Nadal új közlekedési eszközét.

A világszerte ismert teniszjátékos a világ különböző teniszpályáin bizonyította tehetségét , és most megmutatja nekünk ultra-elegáns hajóját a tengeren! A teniszezőt a tenisz egyik nagy “kutyájának” tartják a világon. A szerencsés sportoló egy új vadonatúj Sunreef 80 Power-rel lett gazdagabb. Ami a részleteket illeti; majdnem 24 méter hosszú hajótest 12 vendég elszállásolására képes a négy kabinjában és a fő lakosztályban. Számos lenyűgöző szolgáltatás található, mint például egy vízeséssel táplált gyógyfürdő medence a felső fedélzeten, egy visszahúzható kemény tető, bár és társalgó, valamint fényűzően berendezett relaxációs területek. Azt mondják, hogy egy kép több ezer szót érdemel annyira gyönyörű.

yacht
A tulajdonos lakosztályából jobb oldalra nyíló, különleges tengeri terasz a jacht egyik legjobb helye.

yachtt
A vendégek élvezhetik az al fresco étkezés élményét a”repülő” hídon, amelyhez felállított bár és grill tartozik.

Rafael-Nadals-Sunreef-Power-Yacht-6-770x434
A vendégekre egy luxus meglepetés vár, mivel a gazdagon megtervezett szobák saját fürdőszobával és lenyűgöző, elegáns dekorációval rendelkeznek.

yachttt
Remek ahogyan a krém, kávé és a bézs szín kombinációja megjelenik a szobákban. A lakosztály egy gazdagon felszerelt fürdőszobával és saját oldalsó erkéllyel rendelkezik.

Forrás: Luxurylaunches