Itt vagyok

Valaki az USA -ban vásárolta meg az első Bugatti biliárdasztalt, 300 000 dollárba kerül, és inkább műalkotásnak tűnik

Néhány hónappal ezelőtt a Bugatti érdekes együttműködést jelentett be a spanyol IXO márkával (Iconic Xtrem Objects) egy új, csúcskategóriás biliárdasztal létrehozása érdekében. A Bugatti bejelentette, hogy elkészült a limitált kiadású biliárdasztal első darabja, és készen áll a szállításra tulajdonosának az Egyesült Államokban. A francia autógyártó közzétette a hivatalos fotózás első képeit, amelyben a vágy gyönyörű tárgya látható egy Bugatti Divo mellett.

Billiárd 2

billiárd 3

„Örömünkre szolgál, hogy tanúi lehetünk az IXO által elkészített Bugatti biliárdasztal első példányának” – mondta Stephan Winkelmann, a Bugatti elnöke. „Nagyon fontos számunkra, hogy olyan gyártási partnerrel dolgozzunk együtt, amely megfelel a Bugatti tulajdonságainak és értékeinek, rendkívül csúcsminőségű anyagokkal és páratlan szabványokkal.”

billiárd 4

billiárd 5

A Bugatti-jelvényes biliárdasztalból mindössze 30 példány készül, amelyek mindegyike 250 000 euróba kerül Európában (körülbelül 300 000 dollár). Csak a kontextusba helyezve, ennyi pénzért vásárolhat egy Lamborghini Huracant, vagy két Tesla Model S Plaidot, elegendő pénzzel a garázsban. De az exkluzivitás drága! A Bugatti biliárdasztal szénszálas és alumíniumból készült, szerkezete a francia autógyártó tervezési nyelvét tükrözi. Büszkén viseli az ikonikus Bugatti logót is az oldalán. Van egy tábla is, amely az egyes darabok korlátozott számát mutatja.

billiárd 6

A biliárdasztalt a jachttulajdonosok szem előtt tartásával terveztük. Giroszkópos érzékelővel és szervohajtású rendszerrel van felszerelve, amely automatikusan beállítja a lábakat 5 milliszekundum alatt, így tökéletesen használható tengeri hajón. A csomag néhány ingyenes terméket is tartalmaz. Van egy gyönyörű, falra szerelt, szénszálas jelzőtámasz, amely 13 hüvelykes, nagy felbontású érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, amely nyomon követi a pontszámot. A jelzések szintén szénszálból készülnek, és eloxált alumínium végekkel rendelkeznek, amelyeket a Bugatti Chiron és a Divo gombjai inspiráltak. Tartozik hozzá egy LED mennyezeti lámpa, egy fekete eloxált alumínium kréta doboz, egy bőr táska a golyókhoz és egy fekete tisztítókefe.

billiárd 7

Forrás: luxurylaunches.com