Itt vagyok

Torontói férfi 900$-os luxus meglepetése

 

Természetesen pénzen nem tudsz szerelmet vásárolni, ám cupcaket igen. Egy Torontói férfi felbérelte Lisa Sanguedolcet, a híres Le Dolci Cupcakes and Cakes cukrászát, hogy készítsen egy extravagáns cupcaket felesége szülinapjára a nő kedvenc hozzávalóiból. A süti a világon található legjobb minőségű alapanyagokból lett megalkotva, mint a Courvoisier konyak, tengeri só, egy ritka vajfajta Franciaországból, Kona Blue Mountain kávé Hawaii-ról, 24-karátos arany lapok és tökéletes csokoládé.

cupcake-4

Sanguedolce szerint egy cupcaket magalkotni nagyon stresszes procedúra. Az elkészítéshez szükség volt két chef-re a tésztához, egy tortadíszítőre, két nap munkára és sok-sok óra tervezésre. A krémhez 21 éves Courvoisiert, egy Rosewoodi birtokról származó mézet és egy különleges Tahitiról származó vanília babnak a kivonatát használták. A dupla csoki réteget normandiai vajból készítették amely egy neves francia vaj és egy 70%-os Ademi olaszországban készült csokoládé keveréke.

cupcake-2

A sütemény egy ehető csoki állványon pihent, amely aranypelyhekkel volt leszórva, és egy cukor gyémántokból álló gyűrűvel volt körülölelve. A méregdrága édességet egy ehető 24-karátos aranyág díszítette, aranylevelekkel kirakva. Ezen kívül finom fondant viragok, és cascade pezsgő kaviár buborékok is kerültek a remekműre.

cupcake-5

 

Luxury Launches