Itt vagyok

Top 10 nászutas célállomás, a Facebook szerint

 

A mai világban, ha nem “jelentkezel be” a legutóbbi nyaralásodról, nem is nagyon tudnák meg a barátaid és a családtagjaid, milyen fantasztikus helyen jártál. A Facebook nemrég adott ki egy felmérést, amely a nászutak célállomásait vizsgálta. Párokról gyűjtöttek információt, akik a “házasságot kötött” esemény posztolása után két héten belül olyan helyszínekről jelentkeztek be, amelyek több mint 20 mérföldre vannak az otthonuktól.

las-vegas

  • Meglepő módon, összevetve a nemzetközi és az amerikai nászutasokat Las Vegas szerepel az első helyen. Ennek oka, hogy az amerikai nászutasok sokkal kevésbé valószínűbb, hogy bejelentkeznek Las Vegasba a Facebookon keresztül, mint azok párok, akik az Egyesült Államokon kívül élnek.
  • A dél-koreaiak hajlandóak a világ másik felére is elutazni a nászutuk érdekében, míg az amerikaiak szívesebben maradnak 500 mérföldön belül.
  • Hihetetlen, de nincsenek európai célállomások a Top 10-ben. Miközben Hawaii lenyűgöző városai második, illetve harmadikként vannak jelen, Mexikó festői partjai a negyedik és ötödik helyen találhatóak.

Top nászutas célállomások az egész világon:
1. Las Vegas, Nevada, USA
2. Lahaina, Maui, Hawaii, USA
3. Honolulu, Oahu, Hawaii, USA
4. Playa del Carmen, Mexico
5. Cancun, Mexico
6. Punta Cana, Dominican Republic
7. Montego Bay, Jamaica
8. Antalya, Turkey
9. Castries, St. Lucia
10. Gramado, Brazil

 

Luxury Launches