Itt vagyok

Távol a nyüzsgő városi élettől – Ezt az 1000 éves kastélyt festői angol vidéken vásárolhatja meg, mindössze 4 millió dollárért.

Az élet gazdagságának híreit meghatározó ez a látványos brit kastély, amely jelenleg 4,1 millió dollárért eladó. Több mint 1000 éves múltra tekint vissza, és 22 000 négyzetméteren terül el.

kastély 2

Az Otterburn kastélynak nevezett pazar rezidencia a 11. századba nyúlik vissza, 32 hektáros területen. Az észak-angliai Northumberland megyei Otterburn faluban található, és az 1940-es évek óta szállodaként is használják.

kastély 3

A kővár azon a területen található, amelyet 1076-ban Robert D’Umphraville-nek ajándékozott unokatestvére, Hódító Vilmos, hogy tartsa és „tartsa távol magát a farkasoktól és ellenségektől”. Tartalmaz egy, a razziák elleni védelmet biztosító megerősített szerkezet egy részét is, amelyet 1245 és 1308 között építettek.

kastély 4

Az ingatlan II. Fokozatú* besorolással is büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy a Historic England, a természetvédelmi szervezet szerint fontos, több mint különleges érdekű épületnek tekintik. Ez is része volt az 1388 -as otterburn-i csatának és az 1700-as évek elejének jakobiták lázadásának.

kastély 5

A mai napig 17 fürdőszobás hálószobát tartalmaz, mindegyik „saját egyedi stílusával”, és három személyzeti apartmant tartalmaz. Ezenkívül 4 hektáros kertből áll, további 28 hektár mezőgazdasági földterülettel, számos fogadószobával, köztük előcsarnokkal, nappalival, étkezővel és bárral, valamint reggelizőteremmel.

kastély 6

További figyelemre méltó funkciók közé tartozik a professzionális konyha két fagyasztótárolóval. Jason Corbett, a UK Sotheby’s országértékesítési és lakhatási igazgatója ezt kommentálva elmondta: „Ez a kastély valóban valami különleges – egyike Anglia nagyon kevés kastélyának, és gazdag történelemmel büszkélkedhet. A Northumberland Nemzeti Park és a Kielder-erdő szélén található környező táj páratlan. ”

kastély 7

Hozzátette továbbá: „Ez valóban a legvarázslatosabb lehetőség egy család számára, hogy élvezze az igazán irigylésre méltó házat – tökéletes, mint egy hétvégi vagy nyaralóhely. Még egy-két furcsa szellemről is van pletyka. ” Jelenleg az Egyesült Királyság Sotheby’s International Realty társaságában szerepel, és 4,15 millió dollárért a tied lehet.

Forrás: luxurylaunches.com