Itt vagyok

Támaszd alá megfelelően: fehérneműk minden alakra!

 

Azzal, hogy a vékonyabbnál vékonyabb modellek nemcsak a kifutókat, de már a TV-t is elárasztják fényükkel, könnyen juthatsz arra a következtetésre, hogy a fehérnemű ízléses viselése nem olyan lehetőség, ami minden nőnek megadatott. Vagy legalábbis egy átlagos nőnek biztos nem, a társadalmi keretek között. Felejtsd el a társadalmi kereteket! Yep, és komolyan is gondoljuk. Nem kell ahhoz XS-es méret, hogy valaki hódítson egy fehérneműben. A kombinéktól a melltartókig a szexisebb darabokon át, mindennél az a titok, hogy illeszkedjen az alakodhoz, és hogy érezd benne jól magad. Ha rátalálsz azokra a darabokra, amik követik a vonalaidat és passzolnak a testalkatodhoz, sokkal magabiztosabb leszel!

Kis méretek

73400ff105ee8df9dd361320fe714c48

Ma már széles választék kínálkozik azoknak, akik kisebb méretekkel rendelkeznek a hát nélküli vagy mélyen kivágott daraboktól a crop topokon keresztül. Tökéletes választás lehet egy hátul mélyen kivágott darab. Egy croptop és rövidnadrág kombinációja bármilyen lazulós programhoz jó lehet. Nyárra menő és még egy kis bőrt is enged láttatni. Szabadulj meg a flanel pizsamától és szerezz be te is néhány darabot!

Homokóra alkat

10426305285_803b70223e

A homokóra alkatúaknak minden va-va-voom! Hangsúlyozd az alakodat egy derékszorító fűzővel vagy egy mély kivágású egyberészessel. Ezek a darabok egyből azokra a részekre vonzzák a szemeket, amiket szeretnél kihangsúlyozni.

Plus Size

e05d57bcc5d8360117865ae7e1f020f1

Mutasd meg azokat a dolgokat a testeden, amiket szeretsz, és amik elég erőt és magabiztosságot nyújtanak Neked. A plus size alkatúaknak az a legfontosabb, hogy megtalálják a megfelelő méretet. Ha helyesen választasz melltartót, akkor az segít kihangsúlyozni az alakodat egy könnyed esésű felsővel vagy pamut kardigánnal kombinálva. Egy farmerrel és telitalpúval már kész is a bulizós szett.

Körte alkat

11694390524_26c727e13e

A lényeg az, hogy mutass egy kis derekat és kevesebb lábat. A baby dollok nagyon jó választások számodra, ha Neked is ilyen alkatod van. Keress olyat, ami a nyakvonalán fodros, vagy aminek a teteje réteges, és adj egy kis volument az alakod felső részének.

 

Style Motivation