architecure

Újabb Közösségi építészeti Projekt amely a nyitottságra ösztönöz minket

Bemutatjuk azt a domb tetején ülő,  különleges zürichi (Svájc) házkomplexumot, amelyet a Think Architecture keltett életre.

A közösségi ház egyszintes, véletlenszerűen elrendezett terek sorozata, amelyet egy park ölel körbe. Külső szemmel ez az otthon, olyan divatosnak és újszerűnek tűnik, mint azok az apró házak, amelyeket konténerekből raktak össze. Ezek az összekapcsolt lakóterek azonban szilárd betonból épülnek, hangsúlyt fektetve a természetes fényre és a nagy, nyitott ablakokra.

Többek között a házaban található egy zeneterem, irodahelyiség és még fedett úszómedence is. Mindegyik blokk közvetlen hozzáférést biztosít a kerthez, valalmint gyönyörű kilátást nyújt a környező hegyekre.

house_in_a-park_1

house_in_a-park_2

house_in_a-park_3

house_in_a-park_4

house_in_a-park_5

house_in_a-park_6

Via Fubiz