Itt vagyok

Személyre szabott cipők a Jimmy Choo-tól

 

Jimmy Choo a modernitást az öltözködési tradíciókkal párosította, méghozzá azzal, hogy olyan személyre szabott cipőket készít vásárlóinak, amelyeket megrendelésre készít. A platformoktól kezdve a szandálokig, bármilyet készíttethetnek a Jimmy Choo rajongók, bármely színben és sarokmagasságban kérhetik. Olyan anyagokból válogathatnak, mint a bőr, szatén és az antilopbőr. A szolgáltatás különlegessége abban rejlik, hogy minden részletet ki lehet választani. A cipőt tökéletesen a megrendelő lábára igazítják, valamint a Jimmy Choo logó is helyet kap a lábbelin.

„Az évek során a Jimmy Choo mindig is arra törekedett, hogy maximálisan kielégítse a vásárlók igényeit, például azzal, hogy minden részletre odafigyelnek, és egy cipő elkészítésénél kizárólag arra az egy darabra koncentrálnak,” – mondta Sandra Choi, a Jimmy Choo kreatív igazgatója.

„Azzal, hogy létrehoztuk ezt a szolgáltatást, és közvetlenül a boltokban lehetővé tettük, hogy minden nő egyedi Jimmy Choo cipőben járhasson, ezzel megőrizzük az örökségünket.”

A szolgáltatás május 8-tól vált elérhetővé.

jimmy-choo-2-2

jimmy-choo-3

 

Luxury Launches