Itt vagyok

Roman Abramovics orosz oligarcha a világ legdrágább magánrepülőgépével kedveskedett – egy 248 személyes, 300 millió dolláros Boeing 787 Dreamlinerrel, amelyet pazar 50 személyesre szabtak.

A Chelsea FC tulajdonosa, Roman Abramovich már birtokol egy 80 millió dolláros magánrepülőgépet, amelyhez arany szerelvények, bankett terem, rakétaelhárító rendszer és még sok más tartozik. Büszke tulajdonosa egy 610 millió dolláros Solaris megajachtnak is, amely nyolc fedélzeten 48 kabinból áll, és Air Force One-ként biztonságos. Általában meg kell állni ezeknél a hatalmas fröcsögéseknél (a karbantartásnak egy másik labdajátéknak kell lennie). Ennek ellenére a milliárdos a közelmúltban vásárolt egy Boeing 787-8 Dreamliner repülőgépet, amellyel 1,2 milliárd dollár értékű szuperjachtgyűjteményét és 22 millió dollár értékű autóját bővítette. Legújabb játéka a világ legdrágább magánrepülőgépe, mivel az 50 személyes repülőgép alapköltsége 300 millió dollár.

Repülő 2Via – Kestrel aviation

Ha hinni lehet a pletykáknak, a Millhouse igen gazdag tulajdonosának ízlése szerint további 102 millió dolláros felszerelést szereltek fel az óriásrepülőgépben. A repülőgép a maga történelmével jár; hét éve épült a PrivatAir, egy svájci légitársaság számára. Sajnos a cég 2018-ban csődöt jelentett, ami Roman Abramovics kezébe sodorta a repülőgépet.

repülő 3Via – Kestrel aviation

Ez a repülőgép közel 50 utas befogadására alkalmas, köztük tíz biztonsági személyzet, tíz személyzet és harminc vendég. A teljes repülőgép megvásárlása nem mindenki engedheti meg magának, de sok milliomos szívesen bérelné alkalomadtán a gépet. Egy óra repülés lefoglalásához a világ kétségtelenül legfényűzőbb Boeing 787-esén legalább 74 000 dollárra van szükség (egy nyolcórás repülés Londonból New Yorkba körülbelül 600 000 dollárba kerülhet).

repölő 4Via – Kestrel aviation

Feltételezéseinket a magán Boeing 787 Dreamline-ra alapozva, amely hasonló a Roman Abramovics számára készülthez, a repülőgép a királyhoz illő mesterlakosztályban pompázik majd. Felszereljük gardróbbal, televízióval, és Abramovics modelljében még sok lenyűgöző kiegészítés lesz. Néhány nagy kabin a vendégek számára, egy pazar étkező és egy külön társalgó.

Forrás: luxurylaunches.com