Itt vagyok

Privát spa és medence: megnyílt Svédország legelőkelőbb ifjúsági szállója

 

Pattanj be az autóba és utazz el Saas Fe gleccserfalujába, ahol a The Wellness Hostel 4000 egy teljesen egyedi koncepcióval állt elő, ezzel új szintre emelve a szálló fogalmát!

Az ötemeletes ifjúsági szálló 2014 szeptemberében nyitotta meg kapuját, 1800 méter magasan Valais kantonjában, lenyűgöző hegycsúcsokkal körülvéve.

wellness-hostel-4000-2-690x388

Egy svéd faház és egy modern wellness és fitneszüdülő szerelméből született ez a hostel, ami minden túrázónak egy valóra vált álmot jelenthet.

A szálló gyógyfürdővel és két szaunával, valamint hidromasszázs-zuhannyal van felszerelve, melynek funkciói között „esőerdő”, „fagyos köd” és „vízesés” is szerepel. A 25 négyzetméteres beltéri medence, a sodrómedence, a gyermekmedence és a vízi csúszda szintén a felszereltség részét képezik csak úgy, mint a fitneszterem és a széles masszázskínálat.

wellness-hostel-4000-3-690x388

A szálló 168 ággyal rendelkezik, melyekből a vendégek egy maximum 6 fős hálótermet 35 euróért vagy egy privát kétágyas szobát 130 euróért bérelhetnek ki éjszakánként.

A sportőrültek számára a szálló 45 kilométer hosszú lesiklópályát, freestyle parkot, bicikli utat, túra utat és egy vezetett alpesi túrát kínál.

A környezetbarát napenergiás fűtőrendszerével és fenyő vázával a The Wellness Hostel 4000 mindenki számára az abszolút svéd álmot nyújtja.

 

Forrás: Luxury Launches