Itt vagyok

Ötletes „űrhajós” iroda

 

Az Ezzo Design zseniális érzékkel tervezte meg az új Game Studio 2o irodaközpontot, a gyönyörű Timisoara városban, Romániában. A szokatlan témát egy kis kreativitással kombinálták, az űrhajó stílusú iroda, a Star Wars és a Star Trek rajongók paradicsoma. Egyértelmű, hogy sokkal jobb egy ilyen közegben tölteni a napot, mint egy unalmas lyukban. Sci-fi inspirálta a témáját, melyhez egy csepp természetességet adtak, így az irodának van „green” oldala is.

A csodálatos témát azért választották az építészek, hogy tökéletesen kielégítsék a kliensek igényeit; mivel óriási terekkel, természetes fénnyel és szokatlan dizájnnal tuningolták fel. Míg a nagy belmagasság, a csövek és az óriási ablakok megnyitják a tereket, addig a cserepes növények, díszcserjék és függő növények tovább fokozzák a frissességet. A természetes zöld kiegészítők fontos szerepet játszanak abban, hogy lágyítsák az iroda futurisztikus kinézetét és organikus hangulatot kölcsönöz.

Fehéret és kéket használták a falakon, míg a mennyezetet feketére festették, hogy növeljék a vizuális kontrasztot. Csillogó felületek, fali díszek és szokatlan geometrikus formák határozzák meg a belsőt.

A tökéletes irodát kiegészíti, egy minimál stílusú konyha, egy tágas tárgyaló és egy pihenőszoba. Okos világosítási megoldások és a merész függőlámpák is a futurisztikus vonalat követik. Természetes, érdekes, játékos és környezetbarát lett a végeredmény.

space1

space2

space3

space4

space5

space6

space7

space8

space9

space10

space11

space12

space13

space14

space15

space16

space17

space18

space19

space21

space22