Itt vagyok

Online wellness élményt nyújtunk a neves thaiföldi Chiva Som egészségügyi üdülőhelyen

A fokozott szorongás és a kompromittált jó közérzet a koronavírus pandémia kialakulásával vált általánossá. A Chiva Som, egy átfogó egészségügyi és wellness üdülőhely Thaiföldön, amely strukturált online wellness programmal segít eme problémák leküzdésében. A Chiva Som online wellness tapasztalata lehetővé teszi az ínyencek számára, hogy fenntartsák az egyensúlyt és biztosítsák az egészséges életmódot a jólét, a fitnesz, a fizioterápia, a táplálkozás és az esztétikai szépség szempontjából.

Chiva-Som-Wellness-3-770x513

Az online videohívás révén elérhető ülésen mélyreható kapcsolat van egy Chiva Som wellness tanácsadóval. Élő egészségügyi és wellness konzultáció (30-45 perc) után – amely alapvetően magában foglalja az egészséggel kapcsolatos kellemes cserét és az általános wellness-ellenőrzést – a védőszentje egy-egy konzultációt javasol egy naturopathmal, vagy fizioterápiát vagy testmozgást az ülés gyakorlásával a továbblépéshez.

OLVASSA El : Anantara 15 luxusvilla-alkalmazásba költözik a Phuket Layan strandon
A konzultáció végén a résztvevő gazdag egészségügyi hackokkal és személyre szabott visszajelzésekkel gazdagodik az életmódról és a táplálkozásról. Igényeitől és hajlandóságától függően a nyomon követés (45-50 percig) magában foglalhatja a jógát vagy a meditációt, vagy a testmozgás és edzés rendszert, amely az anyagcserére, a neurodinamikai vagy funkcionális edzésre összpontosít. Hasonlóképpen, az ülés választásától függően átfogó naturopátiás vagy természetes termékenységi konzultációt eredményezhet.

Míg az első találkozó célja a résztvevő általános egészségügyi pontszáma és a problémás területek megértése, a nyomon követési ülések konkrét és azonnali egészségügyi kérdésekkel foglalkoznak, és arra törekednek, hogy hónapokig szervezett módon optimális jólétet teremtsenek a mecénások körében.

OLVASSA EL : Áttekintés: Banyan Tree Samui – örök szépség az öböl mellett
A fentieken kívül Chiva-Som egy érdekes gyűjteményt is kiadott igény szerint inspiráló wellness tartalommal (ideértve az egészséges konyhai recepteket és a holisztikus wellness tippeket a virtuális testmozgás programozók és önképző oktatók számára), valamint az üdülőhely digitális csatornáin. segítsen mecénásoknak az életmód-adaptációban a pihenés közepette.

A Chiva Som online wellness programját wellness tanácsadók, szakemberek és szakértők csoportja felügyeli. A további részletek iránt érdeklődők online kapcsolatba léphetnek a Chiva-Som Egészségügyi és Wellness Recepciós Csoporttal e-mailben vagy telefonon. A wellness nem lehetne jobb a COVID-19 alatt!

forrás: Luxurylaunches