Itt vagyok

Olyan széles, mint egy hatalmas Boeing 737 -es utasszállító, a világ legnagyobb Imax-képernyője nyílik meg Németországban, és az új James Bond-filmet játssza.

A Traumpalast Multiplex Leonbergben, Németország ad otthont a világ legnagyobb óriás Imax képernyőjének. A legnagyobb Imax képernyőt 2021 és valószínűleg az évtized legnagyobb filmjével, az új akciódús James Bond- filmmel, a „Nincs idő meghalni” mutatják be. Olyan hatalmas a képernyő; szélesebb, mint egy Boeing 737 -es repülőgép, és nagyjából kétszer olyan hosszú, mint egy tekepálya; a tornyos képernyő körülbelül 21 méter magas és 38 méter széles, és súlya több mint 225 kg. A legnagyobb képernyőt tartalmazó hatalmas csarnokot egy kifejezetten erre a feladatra tervezett robotkarral kellett festeni! Micsoda élmény lehet az utolsó Daniel Craig-film Bondként való megnézése az életnél is nagyobb környezetben.

574 néző kap lehetőséget arra, hogy lenyűgözze a 12 csatornás hangtechnika új oldal- és fejcsatornákkal, amelyek kiváló dinamikatartományt és pontosságot biztosítanak a tökéletes hangzáshoz. A film tökéletes választás ezen a képernyőn, mivel a No Time to Die 40 perces Imax exkluzív kiterjesztett képaránnyal rendelkezik, és diadalmaskodik, mint az első Imax kamerákkal készített Bond belépő.

mozi 2

A Deadline szerint Rich Gelfond, az Imax vezérigazgatója elmondta: „Az Imax a Traumpalastban újra definiálja a nagy képernyőt. A Lochmann Filmtheaterbetriebe segítségével felejthetetlen filmnézési élményt hoztunk létre, ahol a rajongók valóban elmerülhetnek a világ legnagyobb kasszasikereiben a világ legnagyobb képernyőjén. Ahogy tovább fejlődünk Németországban, és új ikonikus helyszíneket nyitunk szerte a világon, az Imax a Traumpalastban izgalmas zászlóshajó lesz a kritikus időben a prémium, differenciált élményeket kereső rajongók számára. ”

mozi 3

Ugyanebben az izgalomban osztoztak Marius és Heinz Lochmann kiállítók is, a Deadline szerint: „A németországi és azon kívüli közönség messzire utazik, hogy megnézze az Imaxet a Traumpalastban, hatalmas képernyőjétől és hihetetlen hangjától a luxus ülőhelyekig és egyéb izgalmas felszerelésekig. Büszkék vagyunk arra, hogy együttműködhetünk az Imaxszel ezen az új, rekordot döntő helyen, és alig várjuk, hogy beengedhessük a rajongókat az ajtón.”

Forrás: luxurylaunches.com