Itt vagyok

Növeld a kulináris tered rozsdamentes acél szigettel!

 

3 ok, amiért imádni fogod a rozsdamentes acélt: strapabíró, visszaveri a fényt, valamint kosz és hőálló. Azt se felejtsük el, hogy nagyon könnyen tisztítható. Fedezzük fel a metálbirodalmat, méghozzá a konyhában! Nézd meg a stílusos tereket, amelyek új csillogást adnak a konyhádnak.

Először beszéljünk a stílusról. Milyen típusú konyhákban jelenik meg a rozsdamentes acél pultsziget? Valamint milyen típusú dizájnvariációkat láthatunk, amikor a konyhasziget megtervezéséhez érünk? Ahogy az kiderül, ezek a funkcionális fókuszpontok igazán sokoldalúak. Ez a munkafelület igen minimál stílussal rendelkezik. Már a letisztult vonalai és az ezüst csillogása is elegáns és modern érzést kölcsönöz neki.

A rozsdamentes acél tökéletes olyan konyhákba, melyekben a letisztultság és a natúr színvilág uralkodik. Az összhatása tiszta és modern.

Néhány konyhaszigetet étkezőasztalként is használhatunk. A képek között találunk olyat, ami ezt tökéletesen bemutatja. Arról nem is beszélve, hogy könnyen trópusi hangulatot termethetünk, ha meleg színekkel hangsúlyozunk, főleg ha a természetet is becsempésszük egy tál gyümölcs vagy egy váza virág segítségével.

„Ipari” stílusú konyhát is varázsolhatunk otthonunkba. Nem csak a konyhaszigetünk lehet rozsdamentes acélból, hanem a többi konyhabútor is!

Otthonos környezetet is varázsolhatunk vele, köszönhetően az olyan szigetnek, amelynek alsó tárolója van. Modern, praktikus és letisztultság érzését kelti, amely hívogat, hogy főzz egy isteni vacsorát vagy épp elfogyaszd azt.

Régies jellegű konyhába is jól beilleszthető, például fekete-fehér padlós, fehérfalas konyhába.

Tartsd észben, hogy a rozsdamentes acél munkasziget nem minden konyhában emeli ki a metálfelületeket. Néha a felső elem más anyagokból is készül, mint például a márvány. A hosszabb úszókonyha több tárolási lehetőséget nyújt.

Hogyan szereld fel kiegészítőkkel a rozsdamentes acél konyhaszigetet? Nincsenek kemény szabályok – és rengeteg jó ötlet van hozzá. A képek között találsz néhányat, például a piros székekkel párosított metál felületek jól mutatnak. Más, feltűnő színnel is párosíthatod.

Amikor hangsúlyosabb a metálfelület, akkor nem kell erős színű kiegészítőket választani. Néha, elég csak becsempésznünk egy kevés zöldet és máris életet adunk a térnek, csak úgy, mint egy tál friss gyümölccsel.

… és semmi nem olyan vibráló, mint egy váza virágcsokor! Nem beszélve arról, hogy egy csillárral, amit a sziget fölé szerelünk, tökéletes csillogást kölcsönöz a fémfelületnek.

A virágok és a növények a legnépszerűbb kiegészítői az acélfelületeknek. Amennyiben beépített polcunk is van, akkor további lehetőségeink vannak a stílusos díszítéshez, azzal hogy tálalóeszközöket helyezünk el rajtuk.

De ne felejtsük el, hogy néha nincs is szükség semmiféle kiegészítőre. A minimál dizájnú konyhában a hangsúly, lehet csak a csillogó felületeken, ami igazán modern hangulatot teremt. Ha nem helyezünk el rajtuk semmit, akkor saját csillogásuk teszi különlegessé.

Bright-kitchen-with-a-stainless-steel-island

Brooklyn-loft-kitchen-with-a-stainless-steel-island

Industrial-stainless-steel-kitchen

Long-stainless-steel-kitchen-island-with-a-marble-top

Stainless-steel-island-adds-a-classic-touch-to-this-modern-kitchen

Stainless-steel-kitchen-island-table

Stainless-steel-kitchen-island-with-a-bowl-of-fruit-on-top-1

Stainless-steel-kitchen-island-with-a-built-in-sink

Stainless-steel-kitchen-island-with-fresh-fruit-and-greenery

Stainless-steel-kitchen-island-with-red-Series-7-stools

Stainless-steel-kitchen-island-with-storage

Stainless-steel-kitchen-with-a-modern-island