Itt vagyok

Nézd meg Jennifer Lopez és Ben Affleck új otthonát – A Los Angeles Pacific Palisades negyedében egy hektáros telken épült 7 hálószobás kúria listaára 34,5 millió dollár volt…

Az év elején JLo 42,5 millió dollárért adta el lenyűgöző Bel Air-i kúriáját. Akkor még nem tudtuk, hogy ő és kedvese, Ben Affleck új otthonra vadásznak. Most a hírek szerint – a pár egy pazar kaliforniai kúriát vásárolt, amelynek értéke bő 34,5 millió dollár!

Via Dirt

A hét hálószobával és több fürdőszobával felszerelt rezidencia 15 000 négyzetméteres területet foglal magába. A villa méltó módon Pacific Palisadesben található – egy über-csinos Los Angeles-i környéken, és csak tavaly épült.

Via Dirt

Az otthont “Hamptons-szerű hagyományosnak” írják le, és magas falakkal és sövényekkel árnyékolják a magánéletet. Továbbá platánfák veszik körül, és egy borsókavicsos autópályára nyílik, amelyhez egy tégla porte-cochère-n keresztül lehet hozzáférni.

Via Dirt

Belül kandallóval felszerelt nappali és étkező, egy házi könyvtár közvetlen kijárattal egy fedett teraszra, valamint mozi, edzőterem, borospince és egy “gyógyfürdő” található. A kastély dekorációját keményfa padló és tompa, semleges színpaletta egészíti ki.

A főépület hat hálószobával (köztük egy elsődleges lakosztállyal, amely egy nappalival, két fürdőszobával, két gardróbbal és a buja hátsó udvarra néző erkéllyel rendelkezik) és három teljesen felszerelt konyhával büszkélkedhet. Egy másik további hálószoba és konyha egy különálló vendégházban van kialakítva, amely szintén saját nappali és étkezővel rendelkezik.

Via Dirt

Mivel az üzlet még nem hivatalos, így egyelőre nem tudni, hogy a párnak sikerül-e kedvezményt bezsebelni a kastély egyébként borsos kikiáltási árából!

Forrás: luxurylaunches.com