Itt vagyok

Nem Fortnite vagy League of Legends számára – Ez a plüss, 4000 dolláros játékszék olyan hagyományos játékokhoz való, mint a sakk és a kártya.

Az ünnepi szezon közeledtével az internetet gyorsan elárasztják az ajándékozási lehetőségek és a vonzó ajánlatok. Ha valami klassz és hasznos ajándékot szeretne ajándékozni magának, hogy kibírja az egész évet, akkor ajánlhatom ezt a limitált kiadású játékszéket a Hendrick ‘s gin gyártótól. Nagyon könnyen lehet, hogy a maga nemében a legposztikusabb játékszék, old-school érintéssel. Ellentétben a legtöbb modern játékszékkel, amelyek úgy néznek ki, mint a versenyszékek, a Hendrick’s Gin játékszéke valójában egy sezlon, amelyet az áramtalanított játékra – alapvetően társasjátékokra és kártyákra – alkottak, ami a hivatalos képeken is látszik. vállalat. Karácsonykor visszatérni az olyan társasjátékokhoz, mint a Scrabble, nem igazán hangzik rossz ötletnek, igaz? Mindenképpen egy nagyon szükséges digitális méregtelenítésre vágyom.

A Hendrick’s Gaming Chaise 7 láb hosszú és kézzel készült. A hintót bojtos Hendrick’s zöld bársony kárpitozta, amely rézzel díszített, így vintage megjelenést kölcsönöz neki. Mivel nem alkalmas videojátékokhoz , a limitált kiadású fotelből hiányoznak a csúcstechnológiás funkciók és alkatrészek, amelyek a modern játékszékektől elvárhatók. Ehelyett rengeteg kiegészítővel rendelkezik, mint például rejtett rekeszek, visszahúzható fa kéz és teleszkópos italtartó. Erősített kürtje is van, így további italok fogyaszthatók anélkül, hogy el kellene hagyniuk a sezlon kényelmét. A függőleges hátlap azt sugallja, hogy az ergonómia nem ideális a hosszú videojátékokhoz, amit a cég is elismer.

Hendrick’s a klasszikus stílusú heverőt a világjárvány miatti videojáték-roham ellenszereként rendelte meg. Sarah Berardi, az Egyesült Királyság márkanagykövete így nyilatkozott: „Miközben az emberek igyekeznek megtalálni a legkeresettebb karácsonyi ajándékokat ebben az évben, a szezonális keresleti és kínálati kihívásokkal szemben, csodálatosan abszurd Gaming Chaise-nk némi enyhülést kínál.” Ha szeretne egyet magának, regisztrálnia kell a Hendrick’s Gaming Chaise megvásárlására. A kiskereskedelmi ára körülbelül 4000 dollár lesz, és a jelek szerint éppen az ünnepek idején szállítják ki. Sajnos nem egy üveg Hendrick’s Ginnel szállítják.

Forrás: luxurylaunches.com