Itt vagyok

Ne hagyja abba még a nyálcsorgatást, a Shake Shack együttműködött a Michelin-csillagos séffel, Dominique Crennnel egy limitált példányszámú grillezett sajtért.

A Shake Shack ismeri a vendégeit, ezért az általuk vágyott finomságokat forgalmazzák. Akár egy fantasztikus Trónok harca menüjének közzétételéről, akár New York City ritka és különleges élelmiszerek vezető importőrével, a Regalis Foods-szal való együttműködéséről szól, az exkluzív szarvasgomba menüért, nem félnek kiegészíteni a falánkságot kiváltó kínálatot. A Shake Shack Now Serving című sorozatával csatlakozik három Michelin-csillagos étterem, Dominique Crenn, az Atelier Crenn, a Petit Crenn és a Bar Crenn, hogy létrehozzon egy egyedi, korlátozott idejű menüt: Dominique Crenn’s Grilled Sajt .

sajt 3

A szendvics az álmok dolga, amelyet a Bay Area kedvenc Bohemian Creamery Boho Belle sajtjával, Bleu Belle Farm paradicsommal és hagymalekvárral készítettek; mind a Tartine Bakery kovászos kenyere közé. Mark Rosati, a Shake Shack kulináris igazgatója elmondta az SFGATE -nek: „Az ötletek ötletelésével kezdődött, és Crenn séf visszajött, és azt mondta:„ Tudod, a grillezett sajtra gondolok, ez annyira megnyugtató. Szeretem az olyan finomságokat, mint a grillezett sajt, ami szép, gazdag és kiadós, és sok féle íze van, de mégis grillezett sajt. ”

SAJT 1

Nemcsak ennek a világszínvonalú grillezett sajtos szendvicsnek a finomsága tölti el a szívedet felejthetetlen melegséggel, hanem az is, hogy az együttműködésből származó pénzbevétel a La Cocina támogatására irányulnak. Ez a San Francisco-i nonprofit csoport segít nőknek saját éttermek és élelmiszer vállalkozások létrehozásában. Dominique Crenn is megosztotta tapasztalatait, mondván: „Nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom a grillezett sajtos szendvicsemet a környékbeliekkel. Kiemeli két kedvenc helyi beszállítóját – a Bohemian Creamery-t és a Tartine Bakery-t, és bemutatja a Sonomában termesztett gyönyörű paradicsomot a saját Bleu Belle Farmomon. Nagyon hálás vagyok az inspirációért, amelyet San Francisco ad nekem naponta, és megragadom az alkalmat, hogy visszaadjam egyik kedvenc helyi nonprofit szervezetemnek, a La Cocinának. ”

A Crenn és a Shake Shack grillezett sajtos szendvicsét az étterem San Francisco -i üzletében, a Cow Hollow-ban, a Fillmore Street-en, szeptember 9 -én, csütörtökön, csak egy napig lehetett kapni, 13 dolláros áron.

luxurylaunches.com