Itt vagyok

Napozóterasszal, pazar társalgókkal és virtuális mennyezettel – a Lufthansa hatalmas Explorer repülőgépe lényegében egy szuperjacht szárnyakkal, és a milliomosok ezt fogják használni, hogy egyszer beutazzák a világot.

Az Airbus A330-as gépre szerelt Explorer by Lufthansa Technik Design megrohamozza a 2021-es Dubai Airshow-t. Ez a repülő mamut megszégyeníti a luxus magánrepülőgépeket , és a szuperjachtokat dúdolja. Egyértelműen azoknak a milliárdosoknak szánták, akiknek több pénzük van, mint amennyit el tudnának képzelni. Az Explorer koncepció a legjobbat tartalmazza XL méretben. Mivel az Airbus A330 mintájára készült, több mint elegendő hely van több pazar kabin számára.

rep 2

rep 3

A felső fedélzeten lévő rakodóajtó kinyílik, és feltárul egy napozóterasz. Az Explorer mennyezetén kivetítő rendszer található a virtuális tartalom számára. Választhat semleges vetítést az értekezletekhez, de amikor lemegy a nap és elkezdődik a buli, kivetítheti az éjszakai égboltot, csillagokat vagy akár egy diszkólabdát. Mondanom sem kell, hogy az ég a határ, miközben valójában ott vagy a Lufthansa felfedezőjében. Wieland Timm, a Lufthansa Technik VIP és különleges missziós repülőgép- szolgáltatások értékesítési vezetője elmondta a Tech Blognak, „A jachtépítésben a többfunkciós kutatóhajók mára önálló osztálytá váltak. És sok ilyen hajó tulajdonosa sajátjának nevez egy repülőgépet. A VIP-világfelfedezők e gyorsan növekvő célcsoportja számára ezért most először hoztunk létre egy repülő platformot. A jachtokkal ellentétben azonban az Explorer repülőgépünk lehetővé teszi az utasok számára, hogy órákon belül átutazzanak a Föld másik felére, és felállítsák saját egyéni alaptáborukat a további tevékenységekhez.”

rep 4

rep 6

A fantasztikus technológia mellett az Explorer repülő otthonává válhat, amely minden este más városba ereszkedik le a megrakott utazási őrült lakosság számára. A tervmodellnek megfelelően az Explorer egy hatalmas társalgóval, három franciaággyal felszerelt hálószobával, egy bárral, egy edzőteremmel/sürgősségi repülőkórházi szobával, valamint a főfedélzet alatti garázzsal fog rendelkezni, amely 12 VIP-vendég fogadására alkalmas.

rep 8

Forrás: luxurylaunches.com