Itt vagyok

Most akár 65 fontért szállhatsz meg az Oxford Egyetemen egy éjszakára!

 

Az Oxford Egyetem hallgatójának lenni talán a legtöbbünk számára csak egy álom, de ha már egy rövid kis tartózkodás is bakancslistás tétel, akkor szerencséd van! A Keble College megnyitotta kapuit a nyaralni vágyók előtt, több mint 300 szobát felkínálva azok számára, akik szeretnék megismerni a patináns épület gazdag történelmét és lenyűgöző szerkezetét.

oxford-university-3

Amíg a tanulók a nyári vakációjukat töltik, a turistáknak lehetőségük nyílik arra, hogy akár egy – vagy kétágyas szobákban, internet-hozzáférésseln belépéssel a kollégiumi bárba – és egy kis ráfizetésért – az ebédlőben is eltöltsenek egy éjszakát a kollégium falai között. A látogatók könnyen találhtaják magukat régi Keble College diákok által megszállt szobában, hiszen többek között például az egykori amerikai elnök, Ronalg Reagan, a nemzetközi krikettjátékos Imran Khan, de még a híres politikus, Ed Balls is ide járt.

A Keble College gazdasági vezetője Nick French-et idézve, „Mindig el vagyunk ragadtatva, ha a látogatók eljönnek felfedezni Oxfordot, és élvezik a történelmi környezetet. A mindennapos atmoszféra a történelemmel és a kultúrával vegyítve a látogatókat is elragadtatják.

oxford-university-5

A potenciális érdeklődők örülhetnek, hiszen egy egyszemélyes szoba a belső udvarra nyíló kilátással éjszakánként csupán 65 font éjszakánként és az ár a reggelit is tartalmazza. Egy kétágyas szoba 95 font körül mozog éjszakánként, egy ebéd ára a gyönyörű ebédlőben csak 22 font. Lehet, hogy szeretjük a luxusnyaralásokat, de ha nem fér bele, akkor ez a legjobb mód rá.

 

Luxury Launches