Itt vagyok

Mondjon Namaste-t a megújulásnak, amikor a Six Senses Vana, egy ikonikus wellness-üdülőhely megnyitja kapuit a Himalája lábánál.

Az új év beköszöntével jó híreket kapnak a Six Senses lelkes rajongói. A wellness és fenntarthatóság-központú vendéglátóipari márka elindította első egészségügyi üdülőhelyét India Himalája lábánál. A Six Senses Vana, amely a Sal erdőről kapta a nevét, egy 21 hektáros wellness-helyszínen fekszik Dehradunban, saját mangó- és licsi gyümölcsössel. A Six Senses Vana mottója a védelem és a gondozás, és ez az ayurvédának, a jógának, a tibeti gyógymódoknak és a természetes gyógyító terápiáknak köszönhetően könnyedén sikerül is. Mindezt kiegészítve egy páratlanul gazdag napi tevékenységi programmal, az egészséges életmód máris a csúcson van.

A Six Senses Vana egy ayurvédikus specialitású étteremmel és olyan hatékony terápiákkal, mint az akupunktúra, a reflexológia és a természetes összehangolás, megrészegíti érzékeit. Szórakoztató pörgés vár az Alchemy bárban, ahol a vendégek elmerülnek a testre szabott spa termékek elkészítésében, és egészséges italokat, cserjéket és tonikokat kóstolhatnak. A látogatók fenntartható divat- és spa-termékeket vásárolhatnak, vagy időt tölthetnek a Cinema Paradisóban és a különböző labdajátékok pályáin. A Six Senses Vana lesz a megoldás és a vigasz, miután egy adott wellness-szándékon alapuló programot választottak.

Alvás, méregtelenítés, súlykontroll, jóga, ayurvéda vagy tibeti gyógyászat. Megújulva, ellazulva és megfiatalodva hagyja el a helyszínt, mint még soha. “Attól a pillanattól kezdve, hogy megérkezel, amikor a homlokodat bíborral pöttyözik, és felveszed a laza kurta pizsamát, egészen addig a pillanatig, amikor távozol, és a csuklódra piros zsinórral áldást kötnek, ez a megnyugtató hely kiegyenlítőként szolgál, ahol úgy jöhetsz, ahogy vagy, és akadálytalanul kapcsolódhatsz egymáshoz és a természethez” – nyilatkozta Jaspreet Singh vezérigazgató. “Még ha rendszeresen jársz is elvonulásra, mindenki egyedi, ezért a Six Senses Vana úgy közelíti meg az egészségedet és a wellnessedet, hogy az csak rád jellemző legyen.”

Forrás: luxurylaunches.com