Itt vagyok

Miután eladta 90210-es kastélyát Adele-nek, Sylvester Stallone vett egy gyönyörű, 18 millió dolláros birtokot Beverly Hillsben.

Ha az a szerencséd van, hogy Sylvester Stallone lehetsz, akkor az élet legjobbjait birtokolhatod! És ennek bizonyítására a Rambo sztárja a közelmúltban bemutatta új rezidenciáját – egy birtokot Hidden Hillsben, egy Los Angeles melletti, pazar őrkapukkal körülvett enklávéban, ahol a hollywoodi kicsoda is otthont ad.

stallone 2

A San Fernando Valley közösségben található (amely leginkább a Kardashian klán lakóhelyéről ismert); Stallone új tere több mint két hektáron terül el. Hatalmas épületegyüttese egy kastély méretű főépületből, egy vendégházból, egy medenceházból és egy különálló lópajtából áll.

stallone 3

Együtt több mint 10 000 négyzetméter lakóterülettel büszkélkedhet, valamint üvegházzal, veteményeskerttel, 100 gyümölcstermő citrus- és avokádófával, egy koi tóval és egy lovaglási arénával. A rezidencia belsejében négy hálószoba és hat és fél fürdőszoba található, valamint rengeteg pihenőhelyiség.

stallone 4

A dekoráció szempontjából az otthon nagyrészt fehér árnyalatokkal díszített, hatalmas ablakokkal, amelyek beengedik a fényt. A falakat sötét fapadló kontrasztja, kárpitozott bútorok és modern dekoráció, amely tovább emeli a teret.

stallone 5

A fő hálószobában egy szabadon álló kád áll a középpontban, kettős mosdókagyló és egy üveges gőzzuhany, valamint egy ülősarok és egy saját erkély található, amely a hátsó udvarra néz. Van még egy médiaszoba kivetítővel és kényelmes ülőgarnitúrákkal, egy nyitott konyha, valamint a fürdőszobák félreeső ülősarokkal, hogy teljessé tegye a környezetet.

stallone 6

Ha ez még nem minden, a pazar otthon bőségesen méretezett, szőlővel borított loggiákra, dús pázsitra és kertekre, valamint egy szabadtéri úszómedencére nyílik, amelyhez egy beépített gyógyfürdő és bajai napozóterasz is tartozik. A további szolgáltatások közé tartozik a tükörfalú edzőterem, masszázsszolgáltatások és borospince kóstolóteremmel.

stallone 7

Stallone gyönyörű új terének ára 18 millió dollár.

[Via: Dirt . Minden kép a Dirt.com-on keresztül]

Forrás: luxurylaunches.com