Itt vagyok

Menekülő bérlők, növekvő adósságok és csökkenő bevételi források – Sajnos, akárcsak Washington DC-i szállodáját, Donald Trump hamarosan kénytelen lesz eladni koronaékszereit, a The Trump Tower NYC –t is.

Úgy tűnik, hogy a majdnem három évtizedes Trump Towers dicsőségének ideje leáldozóban, amit a Trump Szervezet székhelyének és egy hírességnek tekintettek. Csakúgy, mint a Trump International Hotel, DC, a Trump Towers is különleges helyet foglal el Trump szívében, és kinézete szerint mindkét ikonikus ingatlan hasonló eredmény felé halad. Egyfelől hírek érkeztek arról, hogy Trump eladta nagyra értékelt szállodáját a silány bevételek miatt. Másrészt Donald Trumpot újabb kínos pénzprobléma sújtotta a legendás ingatlan, a The Trump Towers miatt.

trump 2

A Bloomberg News szerint a Manhattan belvárosában található Trump Towerben 100 millió dolláros kölcsönt most helyeztek el az adósságfigyelő listán, mivel az épület üresedései folyamatosan emelkednek. Ha 2020 rossz volt, 2021 sem lesz jobb, mivel az épület 85%-ról 78%-ra csökkent, és a bérlők folyamatosan felbontják a bérleti szerződést.

trump 3Miss Universe (2015) – Paulina Vega az Ivanka Trump üzletben a Trump Tower NYC -ben. Via – Trump Tower.

A dolgok olyan súlyosak; egy bérlő, akinek csak 40 dollárja van a bankban, 665 000 dollár bérleti díjjal tartozik. A Marc Fisher Footwear, az Ivanka Trump cipősor egykori gyártója közel 1,5 millió dollár lemaradással fizetett bérleti díjat. A toronymagas szerkezet alig 7,5 millió dollár bevételt tudott elérni 2021 első negyedévében a 2020-as 33,7 millió dolláros összbevétel helyett.

trump 6A NYC Trump Tower nyüzsgő átriuma

Eric Trump azt mondta a Queerty-nek : „A Trump Tower New York City egyik legalacsonyabb árbevételű kereskedelmi épülete, és fantasztikus cash flow -t tart fenn. Hihetetlenül büszkék vagyunk erre az épületre, amely a világ egyik legrangosabb bérlőjével rendelkezik, és a manhattani látkép ikonja. ”

trump 4Sajnos a volt elnök számára a Trump Tower Chicago -ban is minden más, mint jó

Sajnos Trump számára a Chicago International Hotel & Towers a Chicago -folyó mentén hasonló helyzetben van. Az épület kereskedelmi üzlethelyisége most 95% -ban üres, és Trump idén 300 ezer dolláros ingatlanadó-csökkentést kapott. Fritz Kaegi Cook megyei értékelő lecsökkentette az épület értékét, és számlája jelenleg 698 399 dollár. Tavaly Trump körülbelül egymillió dollár ingatlanadót fizetett a belvárosi felhőkarcoló három szintjének üzlethelyiségeire.

 Forrás: luxurylaunches.com