Itt vagyok

MBS szaúdi koronaherceg az arab világ legnagyobb golfpályáját építi Neom Sindalah luxusszigeten

A Neom Sindalah összefogott az IMG Golf Course Services-szel, hogy egy innovatív, 9 lyukú tengerparti golfpályát mutasson be a grandiózus Sindalah-szigeten. Robert Trent Jones Jr. tervezte az első golfpályát a pazar szigeten. A legmodernebb pálya 280 méteres driving range-rel, labdakövetési technológiával és statisztikai visszajelzésekkel kiegészített golfgyakorló lakosztályokkal büszkélkedhet majd. A golf egyre népszerűbb Szaúd-Arábiában, a Sindalah Golf Academy pedig személyre szabott golfpálya-illesztéssel és golf-tanulási technológiával segíti majd a játékosokat.

A Sindalah luxussziget.

Az IMG Golf Course Services csapata döntő szerepet játszik, amely a sportklubot és annak létesítményeit, felszereléseit és szolgáltatásait ellenőrzi. Az élmény része egy luxus edzőterem, egy olimpiai méretű úszómedence, egy spa és sportpályák, hogy egészséges élményt nyújtson egy olyan családnak, ahol nem mindenki lelkesedik a golfozásért. Antoni Vives, a NEOM városfejlesztési és szigetekért felelős vezetője elmondta: “Sindalah lesz a NEOM első fizikai bemutatója, amely megnyílik a világ előtt, és egy olyan új és egzotikus golfozási célponttá válik, amelyhez foghatót még senki sem látott”.

Russell Hannah, az IMG Golf Course Services alelnöke elmondta: “A lenyűgöző új desztinációra vonatkozó elképzelésük pontosan olyan projekt, amely az IMG nemzetközi tapasztalatának és erőforrásainak előnyeit fogja élvezni.” A tengeri ló alakú sziget, amely a szaúdi koronaherceg, MBS Vision 2030 része, egy jachtklubnak, luxus üdülőhelyeknek, 51 luxusüzletnek, 86 mólónak, 38 étteremnek és egy strandklubnak ad majd otthont. Ő királyi felsége kifejezte: “Ez egy újabb jelentős pillanat a NEOM számára, és jelentős lépés a királyság 2030-as jövőkép szerinti turisztikai ambícióinak megvalósításában”. A Sindalah-sziget várhatóan 2024 első negyedévében nyitja meg kapuit.

Forrás: luxurylaunches.com