Itt vagyok

Mark Zuckerberg teljesítette a szigorú Murph kihívást, aranyérmet nyert brazil jiu-jitsuban, és szigorúan együtt edz az UFC bajnokaival. Nem csoda, hogy Maye Musk retteg a gondolattól, hogy fia, Elon megküzdjön a Meta vezérigazgatójával.

Mark Zuckerberget könnyen el lehet képzelni, ahogyan a vállalatok és a Meta alkalmazottainak egy csoportja tolong, de a UFC szupersztárokat, Alex Volkanovszkijt és Israel Adesanyát biztosan nem. A fitneszmániás a UFC középsúlyú bajnok Adesanyával és a pehelysúlyú bajnok Volkanovski-val edzett. Adesanya az Instagramon osztott meg egy posztot az edzést követően. Zuckerberg erre így reagált: “Megtiszteltetés volt.” Kezd úgy tűnni, hogy Zuckerberg elfogadása a Tesla vezérigazgatójával, Elon Muskkal való küzdelemre mégsem vicc.

Instagram / @stylebender

A Twitteren heves szóváltás alakult ki, ahol a Tesla mágnás azt posztolta, hogy “készen állna egy ketrecharcra” Zuckerberggel. A Meta vezérigazgatója az Instagramra lépett, és elfogadta a kihívást azzal, hogy “Küldd el a helyszínt”. Mivel Zuckerberg keményen edz és tónusos felsőtesttel büszkélkedik, Musk pedig egy másik UFC-legendával, Georges St-Pierre-rel edz, lehet, hogy előbb-utóbb szemtanúi lehetünk az évszázad legizgalmasabb bunyójának.

 Facebook / @Mark Zuckerberg

Visszatérve Markhoz és a fitnesz iránti vonzalmához, a Facebook-vezér jiu-jitsut és brazil harcművészeteket is gyakorolt.

 Facebook / @Mark Zuckerberg

Nem mellesleg Mark Zuckerberg még a kimerítő Murph edzést is rekordidő, 39:58 perc alatt teljesítette. A megerőltető gyakorlat, amely Michael P Murphy, az amerikai haditengerészet tengerészgyalogosáról kapta a nevét, 100 húzódzkodást, 200 fekvőtámaszt, 300 guggolást és egy mérföldes futást tartalmaz, amit a techmágnás azzal tett még nagyobb kihívássá, hogy egy 20 kilós súlyt viselt a mellkasán.

A 39 éves férfi a szörfözésre támaszkodik, hogy távol tartsa a stresszt: “Amikor kint vagy a vízben, elég nehéz bármi másra koncentrálni” – mondta Zuckerberg a The Tim Ferriss Show-ban. “Amikor a deszkán vagy, arra koncentrálsz, hogy biztosan a deszkán maradj, és ne ronts el semmit”.

Az elképzelés, hogy Musk és Zuckerberg egymással csatázik, talán a legtöbbünket izgatottá tett, de Elon szupermodell édesanyja, Maye nem osztja ugyanezt az érzést.

Forrás: luxurylaunches.com