Itt vagyok

Mandarin Oriental Jumeira, Dubaj a csillogó Salvatore Ferragamo karácsonyfájával megteremti az ünnep hangulatát

Lehet, hogy még nincs itt a Mikulás, de a dubai Mandarin Oriental Jumeira már stílusosan terjeszti az ünnepi hangulatot . A márka nemrégiben mutatta be lenyűgöző karácsonyfáját erre az évre, amelyet nem más, mint Salvatore Ferragamo tervezett .
KArácsony 2

Az örökséget, a kivitelezést és a minőséget, amelyet mindkét sátor képvisel, a fán látható Ferragamo ikonikus Gancinije és a Mandarin Oriental jól ismert szimbóluma – a legyező világító díszek formájában. Tartalmazza továbbá Ferragamo jellegzetes Rainbow cipőjét, amelyet szeszélyes csillagok közé helyeztek, hogy a karácsonyi csodát díszítsék.

Werner Anzinger, a dubai Mandarin Oriental Jumeira vezérigazgatója így nyilatkozott: „Nagyon örülünk, hogy Salvatore Ferragamóval partnerünk lehetünk a 2021-es karácsonyfánkon, és ez a harmadik karácsonyfánk a szálloda megnyitása óta. A Ferragamo az időtlen csillogás, az innovatív szellem és a hagyományos családi értékek szinonimája, és örömünkre szolgál, hogy közösen rendezhetünk egy varázslatos karácsonyt új emlékekkel.”

karaácsony 3

Az Egyesült Arab Emírségek 50. arany jubileuma előtt tisztelegve a karácsonyfa teljesen arany palettával és gyönyörű világítással rendelkezik. A szállodába látogató vendégek egy délutáni teát is élvezhetnek a Noor Lounge-ban egész hónapban, ahol finomságokat kóstolhatnak meg.

A dubai Mandarin Oriental Jumeira Salvatore Ferragamo karácsonyfája december 7-től 2022. január 7-ig lesz látható.