Itt vagyok

Luxus Penthouse Monacóban

 

Egészen biztos, hogy a világ legdrágább lakása címet fogja kapni, az a penthouse, amely Monacóban épül.

Még 2014-ben el fog készülni ez a lakás, mely inkább mondható a “milliárdosok játszóterének”, ami természetesen ordítja magából a luxust . A lakás ára több mint 300 millió dollár lesz, így semmi nem szab határt a képzeletnek. A „Tour Odeon” egy álomrezidencia, ami kinézetével egy extravagáns penthouse-ra hajaz, melynek belsődizájnját Alberto Pinto belsőépítész alakított ki.

Már az is elég privilégium, hogy egy végtelennek tűnő medence található benne, ami egyenesen a Ligur-tengerre néz. Ezt tovább fokozzák, az óriási csúszdával és az előcsarnokkal, melyek sugározzák magukból a gazdagságot. A „Pinto” tervezőcsapat érdeme a fekete-fehér palakőből készült padlózat, amit stencildíszítés mintáz. Tiszta és erős vonalak futnak rajta, geometrikus formákkal ötvözve, ami a 20. századi Párizs, örökké tartó varázsára emlékeztet.

A penthouse belsőtereit szintén lenyűgöző, természetes fény ragyogja be; ezt az extravagáns, egész-falas üvegablakok biztosítják; így a Ligur-tenger természetes háttérként szolgál minden szobában. Lágy színeket használtak, melyek tovább fokozzák a hálók nyugodt kisugárzását. Ettől válnak a hálók álomvilággá. A saját edzőteremből és a fényűző medencéből (melyek az óriási méretű teraszon kaptak helyet) töretlenül a csodálatos horizontra tekinthetünk . A képeken valóban egy exkluzív Penthouse-t láthatunk, ami egészen biztos, hogy egy híres és gazdag ember tulajdona lesz.

luxurious-penthouse6

luxury-penthouse5

monaco-penthouse

monaco-penthouse7

penthouse9

penthouse-monaco8

 

Decoist