Itt vagyok

Love and Luxury

 

Debbie Bouchard vagyok, a világ legboldogabb embere. Persze én se így kezdtem. Hosszú és rögös út vezetett idáig. Egy évvel ezelőtt még a franciaországi Lyon egyik tizenhat hálószobás luxuslakosztályában éltem a szuperfontos életemet. Szuperfontosat mondtam? Inkább szuperunalmas. Semmi más feladatom nem volt, mint fenntartani a Bouchard família puccos hírnevét és méregdrága porceláncsészéből inni eltartott kisujjal a teát. Rémes volt.

Persze nehéz egy orosz-francia hercegség leszármazottjaként kilépni ebből az ördögi bűvkörből, de a sarkamra álltam. Egy éjjel alatt pakoltam össze a legfontosabb holmijaimat a nagymamám vinatge bőröndjébe és nekivágtam az ismeretlennek.

ll5

Kalandos utazásom Ausztrália partjain ért véget. Egyből beleszerettem a könnyed, vidám, közvetlen emberekbe, a tengerparti bulikba, és ebbe a korlátlan szabadságba. Eleinte persze furcsa volt, hogy anélkül tapicskolhatok mezítláb a homokban, hogy bárki szúrósan nézne rám, vagy, hogy a napfelkeltében sétálok haza egy jól sikerült beach party-ból, kezemben a telitalpú szandálommal. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen klasszul le tudok barnulni és, hogy az óceán vizétől begöndörödik a hajam. Odavagyok a tengerparti lezser, mégis nőiesen elegáns ruháktól, melyekben egész nap flangálok.

ll3

Sok minden történt velem az elmúlt hónapokban…aztán megismertem Őt. A srác persze teljesen csodabogár. Úgy szörfözik, mintha uralná a hullámokat és tulajdonképpen így is van. Megtanított a hullámlovaglásra, ami azóta napi tevékenységeim egyike. Másik szenvedélyem a fotózás. Hosszasan nézem minden alkalommal, ahogyan a lemenő nap narancssugarai táncot járnak a türkiz hullámokon és arra gondolok: bárcsak örökké tartana ez a pillanat. Rájöttem, hogyha lencsevére kapom ezeket a mindennapos csodákat, azzal bezárhatom a pillanatot egy fényképbe, ami majdnem olyan, mintha örökké tartana.

Ebben a környezetben fogalmazódott meg bennem a Love and Luxury ötlete. Létre akartam hozni egy olyan közösséget, ahol megoszthatom a tapasztalataimat és a boldogságomat, hátha sikerül másra is átragasztani. Egy olyan közösség, ahol hozzám hasonló értékrendű és érdeklődésű embereket gyűjtök össze, akik szeretnek öltözködni, táncolni és az élet szerelmesei. Az a célom, hogy Európába csempésszem az itteni életstílust. Egy kis óceánpartot, egy kis Ausztráliát szeretnék eljuttatni Hozzátok. Megalkottam a Love and Luxury blogot a szabadság, szerelem, tengerpart, napsütés és boldogság jegyében.

ll2

További infók az életemről és a Love and Luxury közösségről: www.loveandluxury.hu