Itt vagyok

Lenyűgöző kilátás az Arab-óceánra – Az égboltot érintő 70 emeletes Cavalli-torony új mércét állít fel a luxusból még Dubai számára is

A Cavalli márka higanyos hanyatlása és emelkedése megmutatta nekünk, hogy néhány hónapon belül bármi megtörténhet. Most ismét reflektorfénybe kerül egyfajta építészeti saga formájában – egy 545 millió dolláros luxus Dubai torony a luxusmárka újjáélesztése érdekében. A Cavalli torony nem kevesebb, mint 70 emeletes lesz a Dubai Marina-ban, a tervek szerint jövőre kezdődik. Vessünk egy pillantást az extravagáns Dubai újabb nagyszerű épületére.

h 2

Hussain Sajwani, a dubaji székhelyű Damac Properties jómódú alapítója és elnöke 545 millió dollárt különített el újonnan megszerzett Cavalli márkájának újjáélesztésére. „Elkötelezett vagyok amellett, hogy újjáépítem a Cavalli márkát, és újraindítom a legfontosabb piacokon.” Folytatta: „Készen állunk arra, hogy annyit fektessünk be, amennyire szükségünk van.”

h 3

A Cavalli -torony újraértelmezi az extravagáns életmódot, mivel csak a luxus, a felső luxus és a szuper luxus kategóriákba tartozó lakások lesznek.

h 4

Ezek a fényűző lakások pazar, tengerparti apartmanok, amelyek mind saját medencével vagy jakuzzival rendelkeznek . Ezek a divatos apartmanok egy szó szerinti Malibu-öböl ihlette strandmedencét is tartalmaznak, mesterséges homokkal és zöldövezetben.

h 5

A valódi Cavalli stílusban a belső terek a stílust, a pofátlanságot és a kifinomultságot ötvözik értékes anyagok felhasználásával. A lenyűgöző belső terek vízjelekről tanúskodnak, mint például a fali szökőkút, amelyek az egész épületben jelen vannak a gyógyfürdőhöz hasonló hangulat érdekében.
A szuper-luxus kategória soha nem látott magasságokba emeli a luxus mércéjét azáltal, hogy a lakosoknak hozzáférést biztosít egy szivar-társalgóhoz és egy privát pavilonhoz, amely elég nagyvonalú a pazar magánpartikhoz.

h 6

A látványos Cavalli -torony elkészítése négy évet vesz igénybe, és a Cavalli Tower apartmanok ára 530 000 dollár felett kezdődik a legalapvetőbb, luxus kategóriában.

h 7

Forrás: luxurylaunches.com