Itt vagyok

Legyünk phygitalisak! A Louis Vuitton bemutatja a Via “Treasure Trunks” kollekciót, amelyet 42 000 dolláros limitált kiadású NFT-ként árulnak majd.

A Louis Vuitton új utat jár be, és magával visz téged is egy új projekttel, melynek neve “Via”, a latin szó jelentése “út”. A francia luxuscikkgyártó bemutatott egy egyedülálló, fityegős “kincses ládák” kollekciót, amelynek minden egyes darabja 39 000 euróba (nagyjából 42 000 dollárba) kerül, és néhány száz láda áll rendelkezésre. Ahhoz, hogy hozzájussanak az egyik bőröndhöz, az amerikai, kanadai, francia, brit, német, japán és ausztrál vásárlóknak június 8-tól egy weboldalon várólistára kell felugraniuk.

A kriptotárcák összekapcsolása és a személyes adatok megemlítése után az LV kiválasztja a regisztrálókat, akik június 16-án egy meghívót követve megvásárolhatják a Via Treasure Trunkot. Magától értetődik, hogy a Via ládákat kriptovalutával vagy fiat valutával lehet majd megvásárolni. A jó hír folytatódik, mivel a tulajdonosok egy testre szabott fizikai ikert kapnak a ládájukból. Nem titok, hogy a Louis Vuitton ládák keresett darabok, amelyek több tízezer dollárba is kerülhetnek.

Van néhány dolog, amit nem szabad elfelejteni, például a tulajdonosok nem adhatják el vagy adhatják oda az NFT-t másnak, és a kincses ládákat sem lehet visszaadni. Amit meg lehet tenni, az a “kulcsok” megvásárlása, amelyek feloldják a hozzáférést további termékekhez. Ezek a termékek azonban a kulcsok segítségével eladhatók. A ládatulajdonosok számára testreszabott termékek esetében a tulajdonjogot igazoló dokumentumra és az eredetiség igazolására lesz szükség.

Forrás: luxurylaunches.com