Itt vagyok

Kitchen of Health – A bisztróban jártunk

 

Bocsi Viki neve sokak számára ismerős lehet, ugyanis táplálkozás és életmód-tanácsadással foglalkozik. Számos ember életét megváltoztatta már egyedi módszerével, mely egy komplex,
személyre szabott tipizáláson alapul, ami az anyagcserét, hormontípusokat, vércsoportot is részletesen elemzi. Segít kialakítani az ideális táplálkozást, ami segítségével fittek és egészségesek lehetünk. A Kitchen of Health bisztró pedig szintén az ő nevéhez köthető. Foglalkoznak házhoz szállítással is, ám most egy saját helyen igyekeznek bemutatni, hogy mik azok az ételek, amiktől jól érezhetjük magunkat. A bisztró ételeiben nem találsz adalékokat,glutént, cukrot, kukoricát sem szóját.

MG_6321

A bisztró a Dob utca elején helyezkedik el, három perc sétára a Deák téri metrómegállótól. Az üzlethelyiség nagyon egyszerű, nagy belmagasságú tér, nyitott látványkonyhával. Természetesen mi a teraszon foglaltunk helyet, melynek asztalainál egy rövid leírás fogadott minket, ahol elolvashattuk az üzlet hitvallását, és azt, hogy mit kapunk náluk, és mi az, amit biztosan nem fogunk. Elsősorban leveseket, salátákat, grillezett és bundázott ételeket kínálnak, melyeket variálhatunk különböző boxok formájában. Köretként gyakori az édesburgonya, a rizs, valamint mindenhez zöldbanánlisztet használnak és Himalája- vagy parajdi sót.

Választásunk egy egyszerű cézársalátára esett, grillezett csirkemell kockákkal és egy bundás boxra. Kísérő gyanánt pedig cukormentes hűsítő limonádét fogyasztottunk.

Névtelen terv (7)

Minden üde és ízletes volt, amit kóstoltunk, ráadásul nem éreztünk semmilyen étkezés utáni diszkomfortot sem. Lényegében ha tiszta, jó minőségű alapanyagokat, jó zsírokat, könnyen
emészthető zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztunk, egészségünk meghálálja azt. Plusz pont, hogy mindent igyekeznek újrahasznosított anyagból készült tálcán és dobozban tálalni.

MG_6375

Azoknak ajánljuk a Kitchen of Health-et, akik tudatosan étkeznek, de mégsem szeretnének kimaradni egy-egy közös baráti ebédből. Ide mindenki be tud térni, és egy nagyobb társaság tagjainak sem kell kompromisszumot kötniük, ha itt akarnak étkezni; ennek megfelelően a húsmentes opciók mellett vannak hússal készültek is, valamint tényleg minden glutén- és laktózmentes.