Itt vagyok

Kézzel készített kenyér, kézműves kávé, francia péksütemények és egyéb finomságok – az Aman Tokyo készen áll a saját cukrászdára

A forgalmas tokiói utcák nyüzsgő kereszteződései között található az Aman Tokyo nevű menedék. Az Otemachi-torony 33. és 38. emelete között egy zein-szerű városi nyugalom fekszik. A szálloda széles körben elismert hatalmas előcsarnokáról, ryokan stílusú szobáiról és a beszélt Aman Spa-ról, de gasztronómiai paradicsommá is nőtte ki magát, létezése kevesebb mint egy évtizede alatt. Az Aman Tokyo a páratlan étkezési élményekben pompázik, bonyolult délutáni teaszolgálattal és kreatív szezonális menükkel. Ha még nem látogatta meg az ikonikus szállodát, itt az oka annak, hogy miért érdemes ellátogatnia Aman Tokyo -ba, és hamarosan!

cuki 2

cuki 3

Az első városi szálloda október 1-jén nyitja meg az Aman Tokyo La Pâtisserie kapuit – az első ilyen jellegű új cukrászda az OOTEMORI Központ B2 emeletén, az Otemachi toronyban. Az Aman Tokyo sokéves ügyvezető cukrászmestere, Yohihisa Miyagawa vezeti az édes finomságok világát, amely finom kulináris alkotásokat szolgál fel a kézzel készített kenyerektől a finom süteményekig és francia péksüteményekig, beleértve a Mille Feuille Framboise-t, a Baba à l’Armagnac-ot és a Tarte Chocolat-t. Azok számára, akik szeretik a boulangereket hangulatuk miatt, de nem különösen a kínált ételekért, az Aman Tokyo La Pâtisserie ízletes szendvicsek, kézműves kávé és sok más választékát kínálja Önnek.

cuki 4

cuki 5

Ahogy a szálloda körül számos elem látható, megfigyelheti a japán tervezési hagyományok jelenlétét a cukrászdában. Számos exkluzív ajándékcikk kerül értékesítésre, például apró péksütemények csinos japán kōbako dobozokban, Aman Tokyo eredeti gyümölcslekvárok és préselt gyümölcslevek, kézzel készített csokoládék, valamint márkás, újra felhasználható ebédtáskák és pohárkák.

cuki 7

Miyagawa séf így nyilatkozott: „A cukrászda megnyitása mindig is álmom volt, ezért szívemet és lelkemet belefektettem ebbe a projektbe. Én személyesen látogattam meg beszállítóinkat otthonukban, hogy gondosan válasszák ki az összetevőket, és kitartóan finomítottam a receptjeimen, elkerülve a túlbonyolítást, hogy ezek az összetevők ragyogjanak. Remélem, hogy a La Pâtisserie megkóstolja Aman ízét az Otemachi kerület lakosságának, kiszolgálva a szomszédos irodai dolgozók, a város vásárlói és az Aman Tokyo vendégeinek igényeit. ”

cuki 8

A tokiói székhelyű Bond Design Studio Inc tervezi a Pâtisserie-t. Sokat mutattak be a cukrászdában a padlótól a mennyezetig érő üvegfalú konyhának köszönhetően, ahol az ügyfelek megtekinthetik a szakácsokat akció közben. Tökéletesen gyakorlott szakácsok, akik vihart főznek tiszta fehér egyenruhájukban, bemutatva kulináris készségeiket, meglehetősen szórakoztató látvány. Biztosan élvezhetjük a színházat néhány sült finomsággal?

cuki 9

 Forrás: luxurylaunches.com