Itt vagyok

Kétszer akkora, mint a „The White House” – a Bel Air „The One” Mega-kastélya rekordáron, 295 millió dollárért kerül a piacra (egykor 500 millió dollárra becsülték).

Bel-Air egyik legszembetűnőbb ingatlanparcellája ez a hatalmas, 100 000 négyzetméteres szuperpad, az úgynevezett ” The One “. Az egykori filmproducer, Nile Niami által kifejlesztett házat jogosan nevezték el, mivel számos egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik, amelyek nemcsak méretében és kényelmében, hanem árában is megkülönböztetik. Kezdetben értéke $ 500 millió (közel $ 115 millió több mint Donald Trump a vitatott Washington DC városában , ami eladott $ 375 millió ), a megamansion üti az aukciós blokk egy óriási $ 295 millió. A még mindig hiányos Los AngelesA tíz éve készülő szerkezet kétszer akkora, mint a Fehér Ház. Annak ellenére, hogy a kezdeti kért árat közel felére csökkentették, a 295 millió dollár továbbra is alkalmas arra, hogy versenyben legyen az Egyesült Államokban valaha eladott legdrágább otthonért. Egyelőre csak egy napra vágyunk, hogy meglátogassuk, ha nem is birtokoljunk egy ekkora méretű otthont. , az alábbi galériában megörökített számos kiváló elemében gyönyörködhetünk:

villa 2A „The One” 8 hektáros területen ül, míg a ház önmagában 100 000 négyzetméteres, és 21 hálószobával és összesen 49 fürdőszobával rendelkezik.

villa 3Hogyan lehet kihasználni ezt az őrült mennyiségű helyet, hogy valami csábítót készítsen? Ez egyszerű, szenteljen egy óriási 105 000 négyzetláb területet egy Kathryn Rotondi lakótérnek. A telek a megamansion egyik legelegánsabb tere, ahonnan az üvegablakon keresztül panorámás kilátás nyílik az óceánra, a város látképére és a San Gabriel-hegységre.

villa 4Az impozáns, 10 000 palackos borospincén kívül ennek az otthonnak a tulajdonosai számtalan könyvet is megkóstolhatnak egy kétszintes könyvtárban/irodában, amely hatalmas erkéllyel, LED-del és fekete, kézzel lakkozott olaszországi beépítettséggel és vízzel jellemzők.

villa 5Látott már ilyen királyi étkezőt, még az ötcsillagos ingatlanokban is? A semleges árnyalatú kétszintes terület egyrészt üvegfalú városi kilátást, másrészt mesés művészetet tár elénk. Lenyűgöző avantgárd függőlámpa csillaga a szoba cinózusának.

villa 6Szalonnal általában nem találkozunk, még a legpazarabb otthonokban sem. A The One teljes körű szolgáltatást nyújtó szépségszalonnal és wellness-központtal büszkélkedhet a gazdag tulajdonosok gondtalan eltartására.

villa 7A gazdagok és híresek szórakozása valóban soha nem ér véget, különösen akkor, ha megengedhetik maguknak egy négypályás tekepályát az otthonuk kényelmében.

 
villa 8Az ügynökök szerint ebben a hatalmas otthonban egy Dolby digitális mozi található, amely több mint 40 fő kényelmes elhelyezését biztosítja.

villa 9A fenti képen egy 5000 négyzetméteres mesteri menedékhely látható sekély medencével. Ez az a hely, ahol olyan napokat tölthetsz, amikor nem a fitneszért, hanem csak a szabadidős kedvedért szeretnél ülni.

 
villa 10Ha a fedett úszás nem a te dolgod, a kastélyban öt másik medence is várja a háztulajdonosokat és a vendégeket.

villa 11További mesés szolgáltatások közé tartozik a három hálószobás vendégház padlótól a mennyezetig érő ablakokkal, egy üvegfalú futópálya, egy teniszpálya és egy 30 autós garázs.

Forrás: luxurylaunches.com