Itt vagyok

Két helikopterrel, krio-szaunával, mini tengeralattjáróval és hat fedélzettel, amelyek abszolút nagyságrendűek, a világ legnagyobb charter szuperjachtja hetente 4 millió dollárba kerül.

Két helikopterrel, krio-szaunával, mini tengeralattjáróval és hat fedélzettel, amelyek abszolút nagyságrendűek, a világ legnagyobb charter szuperjacht hetente 4 millió dollárba kerül.

Nem számít, hány csúcsminőségű luxusmárkát vásárol olyan nagyszerű magasságon, amelyet 450 láb hosszú Flying Foxon élve él, amely a charterre elérhető legnagyobb jacht, ami megdönti. Hat emeletes ötcsillagos felszereltséggel rendelkezik, beleértve egy futurisztikus krioszaunát és egy 400 négyzetméteres wellness-medencét erkéllyel, kizárólag a jóga számára. A Flying Fox komolyan veszi a tetőn egy helikopterrel ellátott luxusjachtok bárját, ha felülről akar fordulni, sőt még egy mini-tengeralattjáró állomást is azok számára, akik még bonyolultabb átjárót akarnak. Gondoljon azokra a játékokra, amelyekre itt szüksége lehet, hogy élvezze a bőséges tengerek élményét, és valószínű, hogy biztosan megtalálja a fedélzeten egy fedélzeti táblán, repülős táblán vagy tengeri robogónál. A szórakozás, amelyre itt szüksége van nagy baráti társaságával, megtörténhet ezen a hatalmas jachton, amely 11 kabinot foglal el, és akár 25 vendég elszállásolására is képes. Vessen egy pillantást a képekre, hogy jobban megértse a Flying Fox szépségét és pazarlását; egyetlen szó sem teszi igazságossá, de a bérleti díj heti közel 4 millió dollárba kerül:

Most-Expensive-Yacht-2-770x433
Ez a gyönyörű Flying Fox egész dicsőségében! Láthatja, hogy a hajó fedélzetén helyezkedik el a helikopter/ ötcsillagos szálloda tetején, amely 450 láb hosszú.Az egyik legjobb hely a flying fox számára a 400 négyzetméteres gyógyfürdő, amelyet egy visszahúzható fal oszt fel hideg és meleg zónákra.Hat fedélzet van a helyet 100 láb fölé emelve, hogy pihenjen és lazítson az átfogó kék kilátással.A flying fox számos kényelmi helyet és kényelmes helyszínt kínál, hogy fészkeljék a derrieredet, és a luxuskörnyezetben lakhassanak. Ki akarna hagyni ezt a kényelmes kanapét?Rengeteg hely van a kikapcsolódáshoz a napozó számára, hogy felzárkózhasson a barátokkal és a családdal nyílt, mégis intim környezetben.

Most-Expensive-Yacht-7-770x861
Ki hiányozna Vegasból, ha a Flying Fox teljes dicsőségében ragyog? Vegyük ezt a luxushajót, amely körbejárja a világot, és mindenki irigykedjen.Komolyan veszik a luxust, ezért van egy teljesen működőképes krioterápiás szaunájuk, amely a legjobb a fájó izmokra.Amit fent látsz, egy kétszintes gyógyfürdő (egy emeletes pasé), ahol a vendégek lazíthatnak az osztály legjobbjainak arckezelésével és test-szobrászattal.Azoknak az embereknek, akik a luxus ölében éltek, ha egy fedélzeti gyógyfürdő nem hat meg bennünket, akkor esőzuhany üzenetek fognak megjelenni.A fitnesz-örültek korszerű edzőteremben élvezhetik utazásaik során, személyi edző irányítása alatt.

forrás: Luxurylaunches