Itt vagyok

Két éves a Random Shooting Day projekt – Koczkával, a brand alapítójával beszélgettünk

 

Teljesen a nulláról építettem fel, persze máshogyan nem is lehet, de ez tényleg a nulláról épült fel, mert ilyen típusú csoportosulás mondhatom azt nincs sehol az országban de talán a világ más országaiban sem – kezdte el az interjút Koczka.

dsc_0245_720

Hétről hétre készülnek a szebbnél szebb fotósorozatok és amit hétről hétre új, de teljesen random csapat készít el. Nem kopogtattam semmilyen ajtón azért, hogy beszéljenek arról amit csinálunk. Saját magát vitte a szelek szárnyán a projekt, mivel a csodás képek beszéltek helyettünk.

dsc_0316

A fotózások kötetlen hangulata, a segítőkész emberek sokasága, amit bevonzza ezt az egész érzést, amióta elindultunk. Azt kell hogy mondjam, szerintem csodás csillagzat alatt van a történetünk! A kezdetek óta voltunk már háromszor címlapon, volt több újságcikk, interjúnk és ami a legnagyszerűbb érzés, hogy ismert, fantasztikus emberek boldogan állnak a kameráink elé! Azt hiszem ennél nagyobb boldogság nem kell az életben, mert a kitűzött cél az, hogy minden kiállítás alkalmával egy alapítványt támogassunk a képek aukciójával!

dsc_0175

Idén a Fábián Juli Emlékalapítványt támogattuk, így közel 1millió forint gyűlt össze arra, amit az alapítvány képvisel. Ez nem más, mint az, hogy olyan művészeket és zenészeket támogatnak, akik hosszantartó betegség miatt nem tudnak dolgozni és emiatt nincs bevételük, viszont a számlákat és az orvosi kezeléseket fizetni kell. Egyszóval mi ebben próbálunk közösen segíteni a rászorulóknak!

dsc_0595

A másik cél pedig az, hogy a Fábián Juli emlékét ápoljuk az idők végezetéig! Itt is szeretném megköszönni mindenkinek, aki valaha résztvett ebben a projektben és szívvel, lélekkel támogatott minket.

Ami a jövőt illeti, folytatni fogjuk ameddig csak lehet!

2018 november 29-én volt ez a csodás kiállítás, melynek képeit is láthatjátok, s elárulják, hogy milyen szuperül is sikerült.