Itt vagyok

Jeff Bezos és Lauren Sanchez egy szerény, heti 38 000 dolláros jachton kényemébe helyezik magukat és napoznak a Karib-tengeren.

Nem titok, hogy Jeff Bezos különösen rajong a jachtokért. Különben miért költene a Föld egyik leggazdagabb embere félmilliárd dollárt arra, hogy a valaha volt legnagyobb szuperjachtot a sajátjának nevezze? A jachtokon kívül Bezos szívéhez még egy dolog közel áll: Lauren Sanchez . Látták, ahogy karácsony után összehozta két szerelmét, amint elhajóztak a karibi St. Barts-szigeten. Till Bezos 500 millió dolláros , 127 méter hosszú jachtjaAz Y721 néven ismert, készül (2022 vége a becsült befejezési idő), a Leopard hajógyár Tender To nevű motoros jachtján szórakozott, a Leopard 27 modell. Számos barát és család csatlakozott a párhoz a tengeren töltött napon. A 26 méter magas jachton három tágas kabin található, amelyekben hét vendég kényelmesen elfér.

jacht 2Kép: Breeze Yachting

A 2005-ben épített jacht körülbelül 28 csomós utazósebességgel rendelkezik, maximális sebessége pedig 37 csomó. Ez a fajta tempó ideális társ a napozáshoz és a baráti társaságban eltöltött nyugodt időtöltéshez. A fedélzeten található hat ágy közül az egyik egy king-size ágy, ezt követi egy franciaágy, két egyszemélyes ágy, egy pullman és egy kabrió.

jacht 3Kép: Breeze Yachting

A jacht sokoldalú szalon elrendezése és lehúzható teteje miatt jó választás, tökéletes napozáshoz és pihenéshez. Hasonlóképpen, a jobb oldal koktélasztalokká, míg a bal oldali nagy heverővé alakul. Sanchez megosztott egy fotósorozatot a vidáman eltöltött időről, amikor a legtöbb ilyen funkciót a tengeren élte át.

Képernyőfotó 2022-01-02 - 18.04.30 Az Instagramon / @laurenwsanchezen keresztül

Azt írta: „ Az ünnepi hét lezárása és az újévre való felkészülés. Nagyon hálás vagyok azért a szeretetért, ami minden nap körülvesz. A párom, a családom és a barátaim. Nagyon szeretlek benneteket, és hálás vagyok a szeretetetekért és támogatásotokért. Hozd be 2022-t.”

jacht 4Az Instagramon / @laurenwsanchezen keresztül

A képeken Bezos és Sanchez jól érezték magukat Mark Bezos, Lauren fia, Nikko Gonzalez és más barátok társaságában. A napon ázni, pezsgőt kortyolgatni és szabadon engedni kétségtelenül nagyszerű módja az év zárásának. A Blue Origin vezérigazgatója körülbelül 38 000 dolláros heti árért térképezte fel a jachtot.

Forrás: luxurylaunches.com