Itt vagyok

Ízek, ételek és mesék! A Louis Vuitton szezonális éttermet nyit Saint Tropez-ban, a Michelin-csillagos séf, Arnaud Donckele vezetésével.

A Louis Vuitton a stílus, az utazás és a luxus szinonimája. A Saint Tropez-i White 1921 Hotelben megnyitott új éttermével a Maison a Michelin-csillagokkal, a gasztronómiai kiválósággal és az új élményekkel is összekapcsolódik. Itt a nyár, és a luxusra vágyóknak igazi csemege lesz az LV szezonális étteremben.

Számítson minden extravaganciára a Jean-Michel Wiimote francia építész és várostervező által tervezett bár és kert, valamint a Michelin-csillagos séf, Arnaud Donckele és a neves cukrász, Maxime Frédéric által készített félgasztronómiai menü.

A Louis Vuitton kifutókon és üzletekben teremtett varázslatát a duó jó minőségű, helyben beszerzett termékekkel fogja megismételni a konyhában és az asztalon. A mediterrán ízek vegyes kínálata délután 3 órakor nyitja meg kapuit, és olyan lehetőségeket kínálnak, mint a csokoládészelet és a tarte tropézienne.

Az ünnepek a híres, narancsvirággal ízesített puha briósokkal lesznek kiegészítve, amelyeket a tetején található Louis Vuitton Monogram motívum tesz még dekadensebbé. A vacsoraszervíz este fél nyolctól este 11-ig tart, élén Arnaud Donckele-vel, aki olyan ételek bajnoka, mint a camargue-i rizzsel, John Doryval és más, helyből származó halakkal készült sushi.

Az olyan hozzávalókat, mint a genovai gamberoni vagy articsóka, padlizsán, mogyoró és marhaparadicsom, a provence-i zöldségtermesztők termesztik, és frissen használják fel a legízletesebb ételek tálalásához. Az étterem úgy néz ki, mint egy apró Louis Vuitton-világ az új “LV By The Pool” nyári kollekcióban szereplő, érezhető kék-fehér kockás mintával.

Az olyan anyagok, mint a kő, a fa és a kerámia keverednek a természetes miliővel, amit csak fokoz a feltűnő Objets Nomades kollekció, köztük a Zanellato/Bortotto lámpások és az Origami Flowers by atelier oï. Az Arnaud Donckele & Maxime Frédéric at Louis Vuitton július 1-jén nyílt meg a Hotel White 1921-ben, a Place des Lices 83990 Saint-Tropez-ben.

Forrás: luxurylaunches.com