Itt vagyok

Ital-, és szivar bár – tényleg cool

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Pin on PinterestShare on Reddit

Egy igazi ínyenc  tisztában van egy jó scotch whisky és egy különleges szivar páratlan élményével. A legjobb szeszesitalok és dohányok eredeti és ideális körülmények között a legjobban élvezhetőek, ez a luxus nem minden nap adatik meg. A Buben and Zorweg erre kínál megoldást azzal a dizájnos és egyedi otthoni bárral, amely ideális körülményeket teremt italoknak és szivaroknak egyaránt.
711962e911-770x578

A Grand Connoisseur XL Bar a luxus és prémium legmagasabb színvonalát viszi el otthonába. A Buben and Zorweg új darabja divatos díszítéssel és magasfényű Macassar betétekkel látta el., amelyek tökéletes harmóniában állnak a borokkal, egyéb szeszes italokkal, szivarokkal, de még a poharakkal is. A luxus bár központi fiókjában ideális páratartalom mellett pihentetheti a legmenőbb szivarokat, maximum 60-at, ami azért nem kevés. Ezen kívül van egy borhűtő is beépítve, amely optimális hőmérsékleten tartja a legfinomabb szőlő nedűket az élvezet fokozására.

41ae3475fe-770x456

És ez még mindig nem minden, ugyanis a luxus bárban egy beépített HIFI-rendszer is található, amelynek hangzása legalább olyan kiváló, mint a bárban található italoké és szivaroké. A Grand Connoisseur XL Bar első modelljét a milánói Salone del Mobile kiállításán mutatják be a nagyérdeműnek, akik vásárolni is tudnak majd belőle. Bár ennek a csodának az ára még nem ismert, de meggyőződésünk, hogy az ínyenceknek minden pénzt megér majd.

M.Peet

Via Luxurylaunches

 

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Pin on PinterestShare on Reddit