Itt vagyok

Ital-, és szivar bár – tényleg cool

Egy igazi ínyenc  tisztában van egy jó scotch whisky és egy különleges szivar páratlan élményével. A legjobb szeszesitalok és dohányok eredeti és ideális körülmények között a legjobban élvezhetőek, ez a luxus nem minden nap adatik meg. A Buben and Zorweg erre kínál megoldást azzal a dizájnos és egyedi otthoni bárral, amely ideális körülményeket teremt italoknak és szivaroknak egyaránt.
711962e911-770x578

A Grand Connoisseur XL Bar a luxus és prémium legmagasabb színvonalát viszi el otthonába. A Buben and Zorweg új darabja divatos díszítéssel és magasfényű Macassar betétekkel látta el., amelyek tökéletes harmóniában állnak a borokkal, egyéb szeszes italokkal, szivarokkal, de még a poharakkal is. A luxus bár központi fiókjában ideális páratartalom mellett pihentetheti a legmenőbb szivarokat, maximum 60-at, ami azért nem kevés. Ezen kívül van egy borhűtő is beépítve, amely optimális hőmérsékleten tartja a legfinomabb szőlő nedűket az élvezet fokozására.

41ae3475fe-770x456

És ez még mindig nem minden, ugyanis a luxus bárban egy beépített HIFI-rendszer is található, amelynek hangzása legalább olyan kiváló, mint a bárban található italoké és szivaroké. A Grand Connoisseur XL Bar első modelljét a milánói Salone del Mobile kiállításán mutatják be a nagyérdeműnek, akik vásárolni is tudnak majd belőle. Bár ennek a csodának az ára még nem ismert, de meggyőződésünk, hogy az ínyenceknek minden pénzt megér majd.

M.Peet

Via Luxurylaunches