Itt vagyok

Ideális geeks barhoz: Kijelző, amely a periódusos rendszer elemeinek teljes készlete

Ha az Ön különleges valakije szívében stréber, vagy maga is annak azonosítja magát, nem lehet jobb az Ön számára! A Hammacher Schlemmer tökéletes ajándékötletet kínál minden ember számára, egy exkluzív bemutatóval, amely a periódusos rendszer elemeit tartalmazza.

A készlet a periódusos táblázat minden elemét tartalmazza, 2″ x 2″ méretű, kiváló minőségű, kézzel öntött és polírozott akril kockákban, falon való megjelenítéshez. Összesen 85 kockát tartalmaz, amelyek “akrilba burkolt elem valódi szilárd, gáz vagy folyékony mintáját” ábrázolják, és 33 kockát tartalmaz, amelyek olyan radioaktív elemeket ábrázolnak, amelyek kezelése vagy megjelenítése egyébként nem biztonságos, például polónium, fermium és plutónium.
periódusos 2

A 118 elemből álló készlet további radon- és rádium-, valamint uránmintákat is tartalmaz, amelyek mindegyike biztonságosan el van helyezve az akrilkockákban lévő üvegampullákban. A kockák mindegyike eltávolítható a kijelzőről, hogy közelebbről is megnézhesse, így megtekintheti az arany csillogását, a higany áramlását vagy a neon láthatatlan nemességét – akár közelről is!
periódusos 3
1/4 hüvelyk szélesség x 21 1/2 hüvelyk magas x 1,2 hüvelyk mély és 80 font súlyú kijelzőelem a Hammacher Schlemmer 14949-es tételeként azonosítható. Jelenleg raktáron van és 13 000 dolláros kiskereskedelmi áron. Szívesen vesz egyet?

Forrás: luxurylaunches.com