Itt vagyok

Hogyan érd el a „WOW hatást” a céges nyitóbulin?

 

Egy nyitóbuli a legjobb lehetőség arra, hogy felverd a port az új terméked körül. Csináld jól és a szezon további részére is emlékezetes maradsz. Ezek fényében itt van 5 módja annak, hogy hogyan érj el átütő sikert egy ilyen eseményen:

Koncentrálj a termékre

Egy nyitóbuli önmagában egy teljes képet nyújt a cégedről, ezért nagyon fontos, hogy mindennek, egészen a meghívóktól az ajándékos tasakokig kapcsolódnia kell a termékedhez. Dolgozz együtt külső vállalkozókkal és teremtsetek egy olyan helyszínt, ami külső megjelenésében illik a termékhez. Például, ha a vendéglistád olyan hosszú, hogy szükséged van biztonsági megoldásokra vagy választóelemekre, próbálj ki valami olyasmit, mint a JP Concrete, és bizonyosodj meg róla, hogy még az általad használt biztonsági szolgáltatás is illeszkedik a termékedhez. Ennek van egy egyszerű módja, mégpedig, hogy finoman dolgozd bele a céged ismertetőjegyeit a party egyes elemeibe. Ettől majd az esemény minden egyes részlete össze fog állni egy egésszé, és az egész megjelenés sokkal ütősebb lesz.

Helyszín, helyszín, helyszín

Amint felállítottad az eseményhez szánt büdzsédet, elkezdhetsz keresni egy alkalmas helyszínt. Ne felejtsd el, hogy a helyszínnek nem kell feltétlenül drágának lennie ahhoz, hogy üssön. Az első benyomás számít, és a helyszín az egyik módja, hogy már a kezdetektől lenyűgözd a vendégeidet. Gondold végig, hogy a nyitóbulid inkább egy nappali vagy inkább egy esti esemény, és ehhez mérten válaszd ki a helyszínt.

767-620x413

Szocializálódj

A meghívások csak az első lépései annak, hogy felhívd a figyelmet a nyitóbulidra. Ne felejtsd el, minél több ember tud az eseményről, annál nagyobb visszhangja lesz. Ne félj felvenni a kapcsolatot helyi vállalkozókkal, vagy bloggerekkel a Twitteren keresztül, és tágítsd az ismeretségi köröd.

Keress szponzorokat

Egy nyitóbuli költséges lehet, de az egyik módja annak, hogy ezeket csökkentsük, ha szponzorokat keresünk. Ha találsz egy céget, ami támogat étellel, itallal, vagy helyszínnel, az jelentősen csökkentheti a költségeidet.

Mondj köszönetet

A nyitóbuli után történő dolgok, pont olyan fontosak, mint maga a nyitóbuli. Ne felejtsd el megköszönni azoknak, akik vették a fáradtságot és megjelentek az eseményen. Számtalan módon mondhatsz köszönetet egészen a megjelenteknek szánt ajándándékostasaktól, a különleges kedvezményeken át, a szociális portálokig. Ha a vendégeid tweetelnek vagy blogolnak a nyitóbulidról, viszonozd a szívességet azzal, hogy te is tweetelsz róluk.

 

Style and Motivation