Itt vagyok

Harrods bemutatta a világ legdrágább parfümjét, ami több mint 220,000$!

 

Harrods a Salon du Parfum boutique megnyitóját egy totálisan extravagáns és lelohasztóan drága parfümmel ünnepelt. A brit parfümista Clive Christian létrehozott egy speciális No. 1 kiadású parfümöt erre az alkalomra, extra különleges árral, ami nem kevesebb, mint 143,000 angol font (228,580$). No.1 Passant Guardant nevű parfüm olyan üvegbe van csomagolva , ami saját biztonsági osztagot kíván! A bemutatott kristály üveg 24 karátos aranyráccsal van befedve és gyémántokkal van kidíszítve, a palack biztosítja, hogy méltó szlogenjére: ‘a világ legdrágább parfümje’.

A palack jellemzője a korona alakú tető -ami tisztelgés Viktória királynő felé- a gyémántokkal kirakott avatár. Ezen felül büszkélkedhet még egy oroszlán motívummal is, amely két sárga és egy ritka rózsaszín gyémánt tartalmaz. Az aranyrácsok mind kézimunkával készültek, a palack összesen 2,000 hibátlan, egyedileg elrendezett gyémántot foglal magába.

Amíg mi padlót fogtunk Harrods üvegjétől, azt kívánjuk bárcsak olyan parfümöt adott volna nekünk amely megéri az ájulást! Mi talán nem ítéljük meg a könyveket a borítójukról,de biztosan megítéljük a parfümöket az üvegjükről. Tudni, hogy a Midas-érintet csoda egy átlagos 450 fontos (720$) No. 1 parfüm, elég kiábrándító. Nem vagyunk biztosak benne, hogy egy ikonikus üveg elég ahhoz, hogy megváljunk kétszázezer dollártól!

 

Luxury Launches