Itt vagyok

Hamarosan érkezik: „Audrey-nak szeretettel”, válogatás 150 soha nem látott Hubert de Givenchy képből

 

Ó, a szerelem tényleg a levegőben van. De kivételesen nem a filmes értelemben, hanem a divat mezején, hiszen októberben debütál Givenchy „Audrey-nak szeretettel” válogatása.

item3.rendition.slideshowHorizontal.hubert-de-givenchy-audrey-hepburn-04-breakfast-at-tiffanys-690x460

Hubert de Givenchy Audrey-ról készült skiccei az Álom luxuskivitelben című filmből csak sok közül az egyik ilyenfajta alkotás, melyet női ruhatervezők készítettek a művésznőről. Köztudott tény, hogy a színésznő és divatikon sok tervezőnek volt múzsája. „Szerettem volna, ha ez a kis „Skicc Könyv” emléket állít azoknak a csodálatos éveknek, amig együtt dolgoztunk,” mondta Givenchy az Audrey-nak szeretettelről, a hamarosan megjelenő publikálatlan vázlatkollekcióról. „Nagyjából 30 skicc található a könyvben, mind Audrey-nak tervezett ruhákról.”

item2.rendition.slideshowHorizontal.hubert-de-givenchy-audrey-hepburn-03-gloria-guinness-690x460

Amellett, hogy ezek a skiccek az ikonikus színésznőről készültek, aki nem másokban játszott, mint a Sabrina (1954), a Mókás arc (1957), az Álom luxuskivitelben (1961) és a Hogyan kell egymilliót lopni (1966), Givenchy más híres ügyfele is szerepet kaptak, mint például Grace Kelly, Wallis Simpson, Jacqueline Kennedy Onassis, Elizabeth Taylor, Marlene Dietrich és Gloria Guinnes. Az Audrey-nak szeretettel, 150 $ értékben, októberben fog megjelenni. Már most annyira le vagyunk nyűgözve, hogy legszívesebb magatokra hagynánk benneteket, ezzel a kis ízelítővel, ebből a gyönyörű könyvből.

 

Luxury Launches