Itt vagyok

Graff egy káprázatos tiarát készített, amelybe bele van ágyazva a „végtelen gyémánt”, amely a világ legnagyobb szív alakú gyémántja.

Egyes ékszereket gondosan megterveztek és tökéletesre alakítottak ki, hogy illeszkedjenek a nagykirályi ízléshez és személyiséghez. Aztán egy évszázadban (vagy többször) minden alkalommal előkerül egy-egy darab a drágakőből, amely annyira elbűvölő, hogy az ember elgondolkodik, létezik-e egyáltalán olyan király, aki megérdemelné, hogy megtisztelje? Méltó vagy nem, gazdag vagy sem, a gyönyörű Graff Infinity tiara valakinek készült, akit majd ismernek róla. A semmihez hasonló diadém, a darab jelzi majd azt a luxust, amelyről Graff ismert a gyémántok világában, és ünnepli a House zászlóshajó üzletének megnyitását Ginzában. Graff itt fogja először bemutatni a rendkívüli Infinity Tiarát.

gyémánt 2

A spirális kialakítás közepén egy szív alakú gyémánt található, amely 157,8 karátot nyom, szinte tökéletes minőségben. Az infinity gyémántot, ahogyan elkeresztelték, Graff vágta és csiszolta a 373 karátos nyers gyémántból. Érdekes módon ez a 373 karátos nyers gyémánt a legendás, 1109 karátos botswanai Lesedi La Rona gyémánt része, amelyet a House of Graff vásárolt meg 2017-ben 53 millió dollárért. A két hatalmas sziklát egymás közelében találták meg, egymás mellé helyezve pedig tökéletesen illeszkedtek egymáshoz!

gyémánt 3

A GIA szerint az Infinity Diamond a legnagyobb szív alakú gyémánt a világon, amely élénk D színben pompázik, VVS1 tisztaságú, és rendkívüli 157,80 karátot nyom. Tökéletes alakú gyémánt kiszedése a nyersből szakképzett mesteremberre szabott feladat. A Graff több mint 40 éves tapasztalattal kinevezte mestervágóját, hogy kiemelje a hihetetlen, 373 karátos nyers gyémánt belső szépségét, és valami végtelenül romantikusat alkosson belőle! Az eredmény az Infinity Diamond, amelynek éles hegye, hibátlan lapjai és esztétikusan szép hasadékai vannak.

gyémánt 4

A csillogó kő most egy lenyűgöző tiara pave-készlet része, amely a legjobb minőségű Graff gyémántokkal és egyedi szív alakú lelógó gyémántokkal rendelkezik, amelyek bár imádnivalók, de könnyen kihagyhatók, mert méretük és dicsőségük páratlan. A Graff Infinity tiara egyelőre Japánban fog lakni, és ha eladatlan marad, hamarosan megvásárolható lesz az Egyesült Királyságban.

Forrás: luxurylaunches.com